Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Υποχώρηση στην αγορά – «Παρενέργειες» προκάλεσε η Goldman Sachs

Wall Street: Υποχώρηση στην αγορά – «Παρενέργειες» προκάλεσε η Goldman Sachs
Ο S&P Energy Sector υποχώρησε 0,87% στις 505,94 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  υποχώρησαν σήμερα Τρίτη 18/4/2017 καθώς τα αποτελέσματα της  Goldman Sachs προκάλεσαν παρενέργειες στη Wall Street .
Παράλληλα οι επενδυτές παραμένουν σε εγρήγορση, εν μέσω γεωπολιτικών εντάσεων και γαλλικών προεδρικών εκλογών.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε περίπου 113 μονάδες ή 0,55% και έκλεισε στις 20523,28 μονάδες, με την Goldman και την Johnson & Johnson να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες.
«Η αγορά έχει πλαγιολισθήσει και οι επενδυτές αναζητούν έναν λόγο για να πουλήσουν,» δήλωσε ο Tom Cassidy, επικεφαλής επενδύσεων της Univest Wealth Management Division.
Ο S&P 500 υποχώρησε 0,29% στις 2342,19 μονάδες  με την υγειονομική περίθαλψη και τον χρηματοοικονομικό τομέας να ηγείται της πτώσης.
Ο S&P Energy Sector υποχώρησε 0,87% στις 505,94 μονάδες.
Ο  Nasdaq υποχώρησε 0,12% στις 5849,47 μονάδες.
Η Goldman Sachs ανέφερε ασθενέστερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου σε όλους τους τομείς, απογοητεύοντας τους αναλυτές.
«Είμαι λίγο έκπληκτος ότι έχασε επειδή η αγορά έκανε τόσο καλά στο πρώτο τρίμηνο», δήλωσε ο Bruce Bittles, επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής της Baird.
Ο S & P 500 και ο Dow Jones αυξήθηκαν 5,53% και 4,56% αντίστοιχα το τελευταίο τρίμηνο.
Είναι η πρώτη φορά από το 2015 που τα κέρδη ανά μετοχή της Goldman βρέθηκαν κάτω από τις προσδοκίες των αναλυτών και η πρώτη φορά από το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους που οι πωλήσεις υποχώρησαν  περισσότερο από τις εκτιμήσεις.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης