Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Οριακή υποχώρηση για Dow, S&P και Nasdaq

Wall Street: Οριακή υποχώρηση για Dow, S&P και Nasdaq
Ο S & P Energy Sector έκλεισε στις 513,13 μονάδες με πτώση 0,17%
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  υποχώρησαν τη Δευτέρα, και διαπραγματεύθηκαν κοντά στα χαμηλά τους, καθώς οι επενδυτές εστίασαν στα στοιχεία για την οικονομία  και τις πωλήσεις αυτοκινήτων.
«Η εικόνα σήμερα ήταν απογοητευτική και χαλαρή » δήλωσε ο Art Hogan, επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής της Wunderlich Securities.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones  ενδοσυνεδριακά κινήθηκε γύρω από το νεκρό σημείο, με  την DuPont να έχει τις περισσότερες απώλειες. Ο δείκτης έκλεισε στις 20647,67 μονάδες με οριακή υποχώρηση 0,08%.
 Ο δείκτης των 30 μετοχών υποχώρησε περισσότερο από 100 μονάδες νωρίτερα στη σύνοδο.
«Οι επενδυτές συνεχίζουν να αναζητούν ισχυρά οικονομικά στοιχεία καθώς προσπαθούν να εξαρτώνται λιγότερο από την κυβέρνηση, ειδικά σε έναν κόσμο όπου η  «σύσφιξη»  των πολιτικών Fed και Trump δεν έχει υλοποιηθεί  ακόμα», είπε ο Τζακ Ablin, επικεφαλής επενδύσεων της BMO Private Bank.
Ο S & P 500 υποχώρησε 0,16%, και  έκλεισε στις 2358,84 μονάδες.
Ο S & P Energy Sector έκλεισε στις 513,13 μονάδες με πτώση 0,17%.
Ο  Nasdaq βρέθηκε σε υψηλό ημέρας πριν από την ολίσθηση 0,29% στις 5894,68 μονάδες.
Ο δείκτης μεταποίησης για το Μάρτιο ανήλθε στο 57,2, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις αλλά διολίσθησε από το επίπεδο του προηγούμενου μήνα. Οι δαπάνες κατασκευών αυξήθηκαν 0,8% το Φεβρουάριο στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 11 χρόνων
Οι μηνιαίες πωλήσεις αυτοκινήτων ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τις Ford, General Motors και Fiat Chrysler να καταγράφουν μείωση.
Τα κρατικά ομόλογα ενισχύθηκαν μετά τις δημοσιεύσεις στοιχείων, με το σημείο αναφοράς απόδοσης του 10-έτους να διαμορφώνεται στο 2,34%  και η απόδοση του διετούς στο 1,23 %.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης