Χρηματιστήριο & Αγορές

Διόρθωση στο ΧΑ αναμένουν οι αναλυτές καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στο χθεσινό Euro Working Group

Διόρθωση στο ΧΑ αναμένουν οι αναλυτές καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στο χθεσινό Euro Working Group
Στο επίκεντρο οι μετοχές των εταιρειών που δημοσίευσαν αποτελέσματα αλλά και της Motor Oil η οποία θα αναχρηματοδοτήσει δάνειο με μειωμένο επιτόκιο
Μετά από τέσσερις ανοδικές συνεδριάσεις και τη μη επίτευξη συμφωνίας στο χθεσινό Euro Working Group σήμερα οι αναλυτές περιμένουν διόρθωση στο ΧΑ με το βλέμμα να στρέφεται στις εταιρείες που δημοσιεύουν αποτελέσματα.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η μετοχή της Motor Oil καθώς κατάφερε να αντλήσει ομολογιακό δάνειο 350 εκατ. ευρώ με χαμηλό επιτόκιο 3,25% το οποίο θα αναχρηματοδοτήσει δάνειο το οποίο είχε υψηλότερο επιτόκιο 5,12%.

Eurobank

Το χθεσινό Euro Working Group δεν κατάφερε να καθορίσει την ημερομηνία επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και περιμένουμε συνέχιση των κινήσεων κατοχύρωσης κερδών λόγω των σημαντικών κερδών των προηγούμενων ημερών (άνοδος 4,7% στις τελευταίες τέσσερις συνεδριάσεις).

Euroxx

Περιμένουμε πιέσεις στη σημερινή συνεδρίαση καθώς δεν υπήρξε συμφωνία χθες μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Beta

Καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στο χθεσινό Euro Working Group, η διόρθωση είναι το βασικό σενάριο για σήμερα.
Σήμερα είναι και η τελευταία μέρα τριμήνου με τον γενικό δείκτη να έχει ενισχυθεί 4,2% από την αρχή του έτους και 3,8% τον Μάρτιο.
Lamda, Πλαίσιο και Πειραιώς δημοσιεύουν αποτελέσματα χρήσης μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Γ.Κ.
Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης