Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Ηπιες πτώσεις στα ευρωπαικά χρηματιστήρια μετά το κόκκινο (-240 μονάδες) της Wall

Ηπιες πτώσεις στα ευρωπαικά χρηματιστήρια μετά το κόκκινο (-240 μονάδες) της Wall
Οι αγορές δοικιμάζουν τις αντοχές μετά από μήνες χωρίς διόρθωση
Με ήπιες πτώσεις αντιδρούν οι αγορές στην χθεσινή πτωτική 21/3 συνεδρίαση της Wall Street κατά 240 μονάδες (1,14%)
Οι πτώσεις είναι της τάξης 0,60% - 0,70% για τα βασικά ευρωπαικά χρηματιστήρια.
Ειδκότερα o DAX υποχωρεί 0,42% στις 11.881 μονάδες, ο FTSE 100 0,90% στις 7310 μονάδες και ο CAC 0,60% στις 4971 μονάδες.

Πιέσεις στις τράπεζες

Πιέσεις στις μετοχές των ευρωπαϊκών τραπεζών - Στο -2,2% η SocGen, -1,7% η Deutsche Bank - Ανησυχία για Trump
Η επιφυλακτικότητα των επενδυτών για την εμπορική και οικονομική πολιτική του Donald Trump, οδήγησε σε πτώση χθες τη  Wall Street, η οποία επεκτάθηκε σήμερα στις αγορές Ασίας και Ευρώπης
Πιέσεις δέχονται οι μετοχές των σημαντικότερων τραπεζών της Ευρώπης, λόγω του κλίματος αβεβαιότητας που επικρατεί στα διεθνή χρηματιστήρια.
Η επιφυλακτικότητα των επενδυτών για την εμπορική και οικονομική πολιτική του Donald Trump, οδήγησε σε πτώση χθες τη  Wall Street, η οποία επεκτάθηκε σήμερα στις αγορές Ασίας και Ευρώπης.
Όσον αφορά τις μετοχές του χρηματοπιστωτικού κλάδου στη Γαλλία, η BNP Paribas υποχωρεί 1,7%, η  Societe Generale καταγράφει πτώση 2,2%.
Στη Γερμανία η μετοχή της Deutsche Bank υποχωρεί 1,78% στα 15,72 ευρώ, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα Commerzbank, σημειώνει πτώση 1,3%.


Στο Μιλάνο η Banco Bpm υποχωρεί 3%, ενώ η Unicredit σημειώνει πτώση 2,6%.
Στην περιφέρεια της Ευρωζώνης, η Intesa Sanpaolo καταγράφει πτώση 1,44%, ενώ η Banco Sanrtander σημειώνει απώλειες 1,4%.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωνε πτώση 1% σε χαμηλό εβδομάδας καθώς οι παγκόσμιες αγορές δέχονται πλήγμα από τις ανησυχίες ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump θα δυσκολευθεί να εφαρμόσει την οικονομική του πολιτική.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης