Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Κέρδη για την Wall Street – Στο ρυθμό της Fed κινούνται οι επενδυτές

tags :
Κέρδη για την Wall Street – Στο ρυθμό της Fed κινούνται οι επενδυτές
Ο S&P Energy Stock έκλεισε στις 510,15 μονάδες με απώλειες 0,08%
Με άνοδο έκλεισε το χρηματιστήριο στην Νέα Υόρκη την Παρασκευή με την ανακοίνωση των στοιχείων για την απασχόληση  ενώ πολλοί επενδυτές  έστρεψαν την προσοχή τους στη συνεδρίαση της Fed την επόμενη εβδομάδα.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κέρδισε περίπου 44 μονάδες, με την UnitedHealth να έχει τα περισσότερα κέρδη και τελικά έκλεισε στις 20902,98 μονάδες με άνοδο 0,21%
Ο S&P 500 κέρδισε 0,33%  στις 2372,60 μονάδες.
Ο S&P Energy Stock έκλεισε στις 510,15 μονάδες με απώλειες 0,08%.
Ο  Nasdaq  ενισχύθηκε κατά 0,39% στις 5861,73 μονάδες.
Η Fed θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα με τους περισσότερους αναλυτές να  αναμένουν σφικτή νομισματική πολιτική από την κεντρική τράπεζα.
Σύμφωνα με το FedWatch του Ομίλου CME, οι προσδοκίες της αγοράς για αύξηση των επιτοκίων το Μάρτιο ανήλθαν στο 93%.
«Η έκθεση για τις θέσεις εργασίας είναι παλιά είδηση τώρα. Όλων το βλέμμα τώρα είναι στραμμένο στην αύξηση των επιτοκίων», δήλωσε ο JJ Kinahan, επικεφαλής αναλυτής στο TD Ameritrade.
Την Τετάρτη διεξάγονται οι εκλογές στην Ολλανδία οι οποίες θα αποτελέσουν μια ένδειξη για το μέλλον της Ευρώπης.
"Από μόνο του, το γεγονός, δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει την αγορά, αλλά αν αυτή η λαϊκιστική τάση συνεχιστεί, ... θα μπορούσε να έχει ευρύτερες επιπτώσεις για την Ευρώπη και θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει αστάθεια στην αγορά," δήλωσε ο Michael Arone , επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής στην State Street Global Advisors.
Στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο προστέθηκαν 235.000 θέσεις εργασίας στην αγορά σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics και το ποσοστό ανεργίας διαμορφώθηκε στο 4,7%.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης