Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Απώλειες στη Wall Street - Με το βλέμμα στραμμένο στον Trump οι επενδυτές

tags :
Απώλειες στη Wall Street - Με το βλέμμα στραμμένο στον Trump οι επενδυτές
Ο S&P Energy Sector έκλεισε με απώλειες 0,24% στις 519,74 μονάδες
Οι μετοχές στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης υποχώρησαν την Τρίτη 28/2/2017, καθώς οι επενδυτές περιμένουν την ομιλία Trump και την ανάλυση των βασικών οικονομικών δεδομένων του προγράμματός του.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones διαπραγματεύθηκε περίπου 25 μονάδες χαμηλότερα, με την Wal-Mart να καταγράφει τις περισσότερες απώλειες και έκλεισε με απώλειες 0,12% στις 20812,24 μονάδες
Ο S&P 500 υποχώρησε 0,26%,στις 2363,64 μονάδες.
Ο S&P Energy Sector έκλεισε με απώλειες 0,24% στις 519,74 μονάδες.
Οι μετοχές της Target σημείωσαν, πτώση πάνω από 10% λόγω των ασθενέστερων από το αναμενόμενο τριμηνιαίων αποτελεσμάτων.
Ο Nasdaq υποχώρησε 0,62% στις 5825,44 μονάδες.
"Οι επενδυτές πωλούν στην είδηση», δήλωσε ο Adam Sarhan, Διευθύνων Σύμβουλος της 50 Park Investments "και αγοράζουν τη φήμη. Σε αυτή την περίπτωση είναι η ομιλία του Trump, και τώρα υπάρχει  «προσφορά» πωλήσεων" σε περίπτωση που  δεν ανακοινώσει αυτό που θέλει η αγορά.
"Οι επενδυτές διατηρούν την αυτοσυγκράτησή τους, περιμένοντας να ακούσουν τι θα πεί απόψε", δήλωσε ο Kathy Jones, επικεφαλής της Charles Schwab. «Το κλειδί θα είναι, ενδεχομένως, τι θα πει για τους φόρους, διότι αυτό είναι που βγάζει χρήματα από τις τσέπες των ανθρώπων."
Ο Trump θα μιλήσει σε κοινή συνεδρίαση Κογκρέσο την Τρίτη το βράδυ  (ξημερώματα Τετάρτης).
Οι επενδυτές της Wall Street περιμένουν ενδείξεις ή στοιχεία σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για τη φορολογική μεταρρύθμιση και την απορρύθμιση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης