Χρηματιστήριο & Αγορές

Εισαγωγή της Eco Atlantic Oil & Gas στην αγορά AIM του Λονδίνου

Εισαγωγή της Eco Atlantic Oil & Gas στην αγορά AIM του Λονδίνου
Στοχεύει στην άντληση κεφαλαίων ύψους 4,8 εκατ. λιρών προκειμένου να χρηματοδοτήσει την γεώτρηση ανοιχτής θαλάσσης στην Γουιάνα
Η Eco Atlantic Oil & Gas, Καναδική εταιρεία εξόρυξης πετρελαίου, θα εισαχθεί στην αγορά AIM του Λονδίνου την Τετάρτη 8/2/2017, με στόχο να αντλήσει  κεφάλαια ύψους 4,8 εκατ. λιρών (6.000.000 $) προκειμένου να χρηματοδοτήσει την γεώτρηση ανοιχτής θαλάσσης στην Γουιάνα που πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Tullow Oil.
Η Eco Atlantic, η οποία αναμένεται να έχει κεφαλαιοποίηση της τάξης των 20 εκατομμυρίων λιρών, θα είναι η μόνη εισηγμένη εταιρεία στο AIM με περιουσιακά στοιχεία πετρελαίου στην υπεράκτια Γουιάνα, μια περιοχή που η «United States Geological Survey» αναφέρει ως μια από τις κορυφαίες ανεξερεύνητες περιοχές στον κόσμο  και στην οποία η Exxon Mobil έχει ήδη κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη.
«Το πρόγραμμα εξερεύνησής μας με την Tullow Oil έχει οριστεί να ξεκινήσει στις αρχές του δεύτερου τριμήνου,"  δήλωσε στο Reuters ο Gil Holzman, Eco Atlantic Chief Executive της εταιρείας.
Η Eco Atlantic, διαθέτει επίσης αρκετές άδειες εξόρυξης στην υπεράκτια Ναμίμπια, μία από τις οποίες είναι επίσης σε συνεργασία με την Tullow.
Η εισαγωγή της Eco Atlantis  ακολουθεί την εγγραφή, την περασμένη εβδομάδα, της Diversified Gas & Oil, της μεγαλύτερης εισαγωγής εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου στο AIM από τα μέσα του 2014.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης