Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Έσπασε το όριο των 20.000 μονάδων ο Dow Jones – Σε ιστορικά υψηλά η Wall Street

tags :
Έσπασε το όριο των 20.000 μονάδων ο Dow Jones – Σε ιστορικά υψηλά η Wall Street
Σε υψηλό όλων των εποχών ο  S & P 500 με άνοδο 0,4% και ο Nasdaq με κέρδη 0,7%
Σε ιστορικά υψηλά κινούνται οι μετοχές σήμερα Τετάρτη 25/1/2017 στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μετά από μια σειρά από διατάγματα που υπέγραψε ο  Πρόεδρος Donald Trump και ενίσχυσαν το κλίμα  bullish στη Wall Street.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έσπασε το όριο  των 20.000  μονάδων για πρώτη φορά  καθώς λίγο μετά το άνοιγμα της αγοράς, αυξήθηκε πάνω από 100 μονάδες , με την Boeing και τηνCaterpillar συμβάλει τα μέγιστα κέρδη.
«Οι traders περιμένουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δαπάνες υποδομής και τώρα το έχουν σε μια πολύ σαφή μορφή," δήλωσε ο Naeem Aslam, επικεφαλής αναλυτής της αγοράς της Think Markets. "Δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από αυτό. Ένα διάλειμμα στις 20.000 για τον Dow διεγείρει νέα κεφάλαια που περιμένουν  για αυτή τη στιγμή προκειμένου να ενταχθούν στην αγορά  ."
Ο S & P 500 ενισχύθηκε  0,4% σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών.
Ο Nasdaq αυξήθηκε, 0,7%  καταγράφοντας επίσης υψηλό ρεκόρ.
Την Τρίτη, ο Πρόεδρος Trump υπέγραψε διάταγμα που θα καταστήσει ευκολότερο για την TransCanada  να κατασκευάσει τον αγωγό  Keystone XL και για την Energy Transfer Partners να ολοκληρώσει τον αγωγό  Dakota Access.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης