Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Εν αναμονή των ανακοινώσεων Trump την Τετάρτη 11/1/2017 κινείται η Wall Street

tags :
Εν αναμονή των ανακοινώσεων Trump την Τετάρτη 11/1/2017 κινείται η Wall Street
Σε ανοδική τροχιά κινείται Nasdaq που "ετοιμάζεται" για νέο υψηλό
Οι μετοχές  στην Wallm Street  διαπραγματεύονται κατά μήκος της «flatline» την Τρίτη, 10/1/2017 καθώς οι επενδυτές προετοιμάζονται για την συνέντευξη Τύπου του νέου προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump την Τετάρτη 11/1/2017 με τις μεταλλευτικές βιομηχανίες να κινούνται ανοδικά .
Ο S & P 500  βρίσκεται γύρω από την ευθεία γραμμή με +0,14%, με τις βιομηχανίες και τα ακίνητα  να είναι ουραγοί.
Το σύνθετο Nasdaq κινείται σε ανοδική τροχιά με κέρδη 0,30%, μια ημέρα μετά το κλείσιμο σε υψηλό ρεκόρ.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κινείται με άνοδο 0,06%  με την Goldman Sachs να καταγράφει τις περισσότερες απώλειες.
Η συνέντευξη του Donald Trump έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11 π.μ. ET. «Οι επενδυτές θα θέλουν να ακούσουν τι έχει να πει, και αν θα αλλάξει ο τόνος του," δήλωσε ο Peter Cardillo, επικεφαλής οικονομολόγος της αγοράς στο First Standard Financial.
Από την εκλογική νίκη του, ο Trump έχει επικρίνει τις εταιρείες που σχεδιάζουν την δημιουργία θέσεων εργασίας στο εξωτερικό αντί να δημιουργήσει τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει επίσης απειλήσει να επιβάλει υψηλή φορολογία κατά των εν λόγω επιχειρήσεων.
Τη Δευτέρα, οTrump εξήρε Fiat Chrysler μετά τις ανακοινώσεις της  αυτοκινητοβιομηχανίας να επενδύσει στο Οχάιο και το Μίσιγκαν. Ο Trump ευχαρίστησε, επίσης, η Ford Motor μέσω του Twitter μετά την απόφαση της  να επενδύσει στο Μίτσιγκαν και όχι την κατασκευή ενός εργοστασίου στο Μεξικό.
Η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ έχει αυξηθεί από τις 8 Νοεμβρίου, εν μέσω αισιοδοξίας ότι η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αλλαγές σε ορισμένους τομείς, και θα παρέχει κίνητρα  για την ανάπτυξη της οικονομίας των ΗΠΑ.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης