Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Σε ελαφρά υψηλότερα επίπεδα έκλεισε η αγορά

Wall Street: Σε ελαφρά υψηλότερα επίπεδα έκλεισε η αγορά
Ο S &P Energy Sector έκλεισε στις 560,42 μονάδες με απώλειες 0,49%
Ελαφρώς υψηλότερα διαπραγματεύθηκαν οι μετοχές στη Wall Street τη Δευτέρα 19/12/2016 καθώς οι τηλεπικοινωνίες κινήθηκαν πάνω από 1% υψηλότερα ακολουθούμενες από ακίνητα και τεχνολογία.
"Είναι απλά μια "υπερχείλιση" τεχνικά, σε μετοχές και οι επενδυτές είναι ακριβώς που προσπαθούν να πάρουν ό, τι δεν έχει τρέξει όσο οι μετοχές που έχουν υπεραποδώσει ", δήλωσε ο Ilya Feygin, διευθύνων σύμβουλος και ανώτερος στρατηγικός αναλυτής της Capital WallachBeth. "Τα κέρδη γίνονται όλο και μικρότερα."
Τεχνολογία  και ακίνητα είναι από τους μεγαλύτερες βραδυπορούντες του S & P 500 από την ημέρα των εκλογών. Ο Nasdaq 100 «χτύπησε» ενδοσυνεδριακό υψηλό, ενώ οι τρεις μεγάλοι δείκτες διαπραγματεύονται περίπου 0,5% κάτω από επίπεδα ρεκόρ τους.
"Νομίζω ότι το μονοπάτι της μικρότερης αντίστασης είναι ανοδικό» δήλωσε ο John Caruso, στρατηγικός αναλυτής της   RJO Futures. Ο ίδιος εκτιμά πως ο S & P 500 να ανέλθει περίπου 2% έως το τέλος του έτους.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones  ενισχύθηκε 0,2%  και έκλεισε στις 19.883,06 μονάδες ενώ ενδοσυνεδριακά έφθασε, και στις 19.902 μονάδες.
Ο S & P 500 ενισχύθηκε ο,20% στις 2262,53 μονάδες και ο  Nasdaq αυξήθηκε 0,37% στις 5457,44  στις 31 μονάδες, ή 0,57 τοις εκατό, σε 5.468.
Η μεταβλητότητα CBOE Δείκτης (VIX), θεωρείται το καλύτερο εύρος του φόβου στην αγορά, διαπραγματεύθηκει χαμηλότερα κάτω από 12.
Ο S &P Energy Sector έκλεισε στις 560,42 μονάδες με απώλειες 0,49%.
Η Τράπεζα της Ιαπωνίας πρόκειται να ολοκληρώσει τη διήμερη συνεδρίασή της για τη νομισματική πολιτική την Τρίτη, τοπική ώρα.
"Οι επενδυτές πιθανότατα θα κοιτάζουν τις ... αποφάσεις πολιτικής από τις κεντρικές τράπεζες. Συγκεκριμένα έχουμε Τράπεζα της Ιαπωνίας απόψε», δήλωσε ο Ryan Larson, επικεφαλής της RBC Global Διαχείριση Κεφαλαίων.
Το ιαπωνικό γεν κέρδισε έδαφος έναντι του δολαρίου ΗΠΑ στις εμπορικές συναλλαγές κοντά  στα 117,2 γεν, ενώ το ευρώ ήταν κοντά στα 1,042 δολάρια. Ο δείκτης δολαρίου ΗΠΑ διαπραγματεύθηκε κοντά στα 103 το απόγευμα.
Οι  αποδόσεις των ομολόγων  ήταν χαμηλότερες, με την απόδοση  των 2ετών να είναι  κοντά στο 1,22% και η απόδοση του 10ετούς περίπου 2,55%.
Οι επενδυτές παρακολουθούν επίσης την είδηση  της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκίας . Η τουρκική λίρα υποχώρησε σε χαμηλά επίπεδα έναντι του δολαρίου ΗΠΑ ενώ το ρωσικό ρούβλι αποδυναμώθηκε επίσης έναντι του δολαρίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης