Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Στάση αναμονής στο ΧΑΑ (-0,2%) στις 639 μονάδες – Ανακόπηκε η ανοδική δυναμική της αγοράς

Στάση αναμονής στο ΧΑΑ (-0,2%) στις 639 μονάδες – Ανακόπηκε η ανοδική δυναμική της αγοράς
Ήπιες κινήσεις στην αγορά οι επενδυτές αποφεύγουν την νέα ανάληψη ρίσκου
Στάση αναμονής με μέτριους όγκους σημειώνεται σήμερα στο ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο σταθμίζει την μη επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές, που μάλλον θα κλείσει 26 Ιανουαρίου του 2017, ενώ προσδοκάει κάποια πολιτική διευθέτηση από την συνάντηση Τσίπρα και Merkel στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.
Η αγορά είναι μοιρασμένη.
Οι τράπεζες εν μέσω μεικτών προσήμων χωρίς όμως κάτι το αξιοσημείωτο έχουν πλησιάσει κρίσιμα τεχνικά σημεία αντίστασης ενώ στον FTSE 25 επικρατούν ήπιες μεικτές τάσεις με πολύ χαμηλούς όγκους….
Τα επόμενα καλά νέα καθυστερούν για την Ελλάδα.
Οι εκθέσεις βιωσιμότητας για το χρέος θα δημοσιευθούν Φεβρουάριο ενώ η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση 9 Μαρτίου ή Απρίλιο του 2017.
Σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο κινείται άτονα πτωτικά με τον Γενικό Δείκτη να διαπραγματεύεται στις 638 μονάδες με πτώση -0,20% έχοντας υψηλό στις 643,93 μονάδες και χαμηλό στις 638,12 μονάδες.   
Ο τζίρος και ο όγκος σε μέτρια επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει μερική επάνοδος ξένων στο ελληνικό χρηματιστήριο με αγοραπωλησίες το τελευταίο διάστημα.
Αναλυτικότερα η αξία συναλλαγών διαμορφώνεται στα 9 εκατ. ευρώ ενώ ο όγκος στα 28 εκατ. τεμάχια, με τα 23 εκατ. τεμάχια να διακινούνται στις τράπεζες (με τα 10,5 εκατ στην Κύπρου) και 230 χιλ. τεμάχια στα warrants.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης