Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Νέα ρεκόρ για Dow, S&P και Nasdaq

Wall Street: Νέα ρεκόρ για Dow, S&P και Nasdaq
Ο Dow Jones αυξήθηκε κατά 6 μονάδες και έκλεισε στις 23563,36 μονάδες με άνοδο 0,03%
Σε νέα ιστορικά υψηλά έκλεισαν οι μεγάλοι χρηματιστηριακοί δείκτες στην Wall Street την Τετάρτη 8/11 παρά τις έντονες πιέσεις που δέχθηκε ο τραπεζικός τομέας.
Ο Dow Jones αυξήθηκε κατά 6 μονάδες και έκλεισε στις 23563,36 μονάδες με άνοδο 0,03%, με τις μετοχές Wal-Mart και Merck να έχουν τις καλύτερες αποδόσεις στον δείκτη.
Οι Wal-Mart και Merck αυξήθηκαν κατά 1,5% και 1,8% αντίστοιχα
Ο S & P 500 έκλεισε 0,1% υψηλότερα στις 2594,38 μονάδες, με τα βασικά καταναλωτικά προϊόντα να είναι ο τομέας με τις καλύτερες επιδόσεις.
Ο Nasdaq αυξήθηκε επίσης  κατά 0,3% στις 6789,12 μονάδες .
Oι μετοχές  των τραπεζών υποχώρησαν ευρέως την Τετάρτη, εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών ότι οι πρόσφατες εκλογικές απώλειες θα μπορούσαν να εμποδίσουν την ώθηση του κόμματος για μεταρρύθμιση του φορολογικού κώδικα των ΗΠΑ.
Οι τράπεζες υποχώρησαν καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι έχασαν τις εκλογές στο Νιου Τζέρσεϊ και τη Βιρτζίνια την Τρίτη. Αυτές οι απώλειες αυξάνουν την αβεβαιότητα γύρω από τα σχέδια για την προώθηση της φορολογικής μεταρρύθμισης.
"Τα αποτελέσματα των εκλογών χθες το βράδυ στη Βιρτζίνια θα μπορούσαν να ωθήσουν τους Ρεπουμπλικάνους να υιοθετήσουν μια πιο λαϊκιστική προσέγγιση της φορολογικής νομοθεσίας, η οποία θα μπορούσε να περιορίσει το πεδίο εφαρμογής των αλλαγών εταιρικών φόρων", δήλωσε ο Brian Gardner, διευθύνων σύμβουλος της Keefe, Bruyette & Woods.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης