Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Νέο υψηλό για τον Dow - Οριακές μεταβολές για S&P και Nasdaq

tags :
Wall Street: Νέο υψηλό για τον Dow - Οριακές μεταβολές για S&P και Nasdaq
Στα 1276 δολάρια η ουγγιά με απώλειες 0,05% κινείται ο χρυσός
Με μεικτές τάσεις έκλεισε η Wall Street την Πέμπτη 2/11 μετά από μια έντονη συνεδρίαση, καθώς  στο μικροσκόπιο των επενδυτών τέθηκαν οι λεπτομέρειες του σχεδίου για τη φορολογική μεταρρύθμιση που πρότειναν οι Ρεπουμπλικανοί αλλά και η υποψηφιότητα του Powell για την Fed.
Ο βιομηχανικός μέσος Dow Jones έκλεισε 81 μονάδες στις 23516,26 μονάδες με κέρδη 0,35% υψηλότερα μετά από σύντομη πτώση 84 μονάδων. Ο δείκτης σημείωσε νέο ρεκόρ κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.
Οι μετοχές της Boeing σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις στον δείκτη 30 μετοχών.
"Οι άνθρωποι χτίζουν τα πλαίσια τους, αλλά κανείς δεν ξέρει πού θα πάει αυτό", δήλωσε ο Jeremy Bryan, διαχειριστής χαρτοφυλακίου στη Gradient Investments.
Ο  S & P 500 κάλυψε τις ζημιές  που είχε καταγράψει νωρίτερα καθώς οι χρηματοοικονομικές αυξήθηκαν κατά 0,9%. Ο δείκτης έκλεισε ακριβώς πάνω από την επίπεδη γραμμή με οριακή άνοδο 0,02% στις 2579,85 μονάδες.
Οι μετοχές της Allstate συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών με τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα των χρηματοπιστωτικών μέσων, σημειώνοντας άνοδο 3,8%.
Ο Nasdaq έκλεισε με οριακή υποχώρηση 0,02% στις 6714,94 μονάδες καθώς οι τεχνολογικοί επενδυτές απογοητεύτηκαν με το ποσοστό 12% που προβλέπεται  για τα επαναπατρισμένα μετρητά. Πολλές εταιρείες μεγάλων τεχνολογιών έχουν σημαντικά κεφάλαια  εκτός ΗΠΑ.
Με πτωτικές τάσεις κινήθηκε ο χρυσός και περί τις 22:20 ώρα Ελλάδας βρισκόταν στα 1276 δολάρια η ουγγιά με απώλειες 0,05%.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης