Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Με απώλειες έκλεισε η Wall Street παρά τα ρεκόρ - Πιέσεις από τα εταιρικά αποτελέσματα

tags :
Με απώλειες έκλεισε η Wall Street παρά τα ρεκόρ - Πιέσεις από τα εταιρικά αποτελέσματα
Σε υψηλό δύο εβδομάδων βρέθηκε ο χρυσός στα 1295,60 δολάρια η ουγγιά
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  έκλεισαν χαμηλότερα την Πέμπτη 12/10, καθώς η Wall Street  δέχθηκε τις παρενέργειες από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν κορυφαίες χρηματοοικονομικές εταιρείες.
Ο βιομηχανικός μέσος Dow Jones υποχώρησε 31 μονάδες χαμηλότερα αφού κατέγραψε ενδο συνεδριακό ρεκόρ και έκλεισε στις 22841,01 μονάδες με απώλειες 0,14%.
Ο  Nasdaq σημείωσε επίσης ρεκόρ,  πριν κλείσει 0,18% χαμηλότερα στις 6591,51 μονάδες.
Ο S & P 500 υποχώρησε 0,17%  αφού πρώτα σημείωσε υψηλό  όλων των εποχών και έκλεισε στις 2550,93 μονάδες με απώλειες 0,17%.
"Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να να διασχίσουμε όσον αφορά τα κέρδη  για να μάθουμε πού βρίσκονται τα πράγματα", δήλωσε ο Ken Moraif, της  Money Matters. Αλλά "υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην αγορά ότι τα κέρδη θα είναι καλά."
Η JPMorgan Chase  ανακοίνωσε κέρδη και έσοδα του τρίτου τριμήνου τα οποία  ξεπέρασαν  τις προσδοκίες των αναλυτών. Ο τραπεζικός γίγαντας, ωστόσο, ανέφερε επίσης μείωση κατά 27% σε ετήσια βάση των εσόδων από συναλλαγές σταθερού εισοδήματος.
Η Citigroup παρουσίασε επίσης καλύτερα τριμηνιαία αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, λόγω της αύξησης της παγκόσμιας δραστηριότητας των καταναλωτών.
Σε υψηλό δύο εβδομάδων βρέθηκε ο χρυσός και περί τις 23:15 βρισκόταν στα 1295,60 δολάρια η ουγγιά.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης