Χρηματιστήριο & Αγορές

Σε νέα ιστορικά υψηλά η Wall Street – Κέρδη για Dow και S & P

tags :
Σε νέα ιστορικά υψηλά η Wall Street – Κέρδη για Dow και S & P
Η υποχώρηση στον τεχνολογικό τομέα  περιόρισε τα κέρδη του Nasdaq που έκλεισε 0,32% υψηλότερα στις 6516,72 μονάδες
Οι μετοχές  στο χρηματιστήριο της νέας Υόρκης έκλεισαν με  υψηλές αποδόσεις τη Δευτέρα 2/10, καθώς η Wall Street ξεκίνησε το τέταρτο τρίμηνο σε υψηλά επίπεδα .
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κέρδισε 152 μονάδες , με τη Goldman Sachs να καταγράφει τα μεγαλύτερα κέρδη. Ο δείκτης έκλεισε στις 22.557,60 μονάδες με  κέρδη 0,68%
Ο δείκτης S & P 500 ενισχύθηκε  κατά 0,4%,  στις 2529,12 μονάδες καθώς τα κέρδη από την υγειονομική περίθαλψη και τον χρηματοοικονομικό τομέα υπερέβησαν τις απώλειες της  τεχνολογίας.  
Η υγειονομική περίθαλψη ήταν ένας από τους τομείς με τις καλύτερες επιδόσεις, με άνοδο 0,9%, καθώς οι μετοχές  βιοτεχνολογίας βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους από τις 31 Αυγούστου. Ο χρηματοοικονομικός τομέας  αυξήθηκαν κατά 0,89% και κέρδισε σχεδόν 2%  σε σχέση με τον περασμένο μήνα.
Η General Motors, εν τω μεταξύ, ήταν μεταξύ των μετοχών του S & P με τις καλύτερες επιδόσεις, ενισχυμένη  κατά 4,3%, αφού οι αναλυτές της Deutsche Bank επανέλαβαν την σύσταση αγοράς για την μετοχή
Η υποχώρηση στον τεχνολογικό τομέα  περιόρισε τα κέρδη του Nasdaq που έκλεισε 0,32% υψηλότερα στις 6516,72 μονάδες.
Οι τρεις δείκτες σημείωσαν τα υψηλότερα επίπεδα, καθώς ξεκίνησαν μια ιστορικά θετική περίοδο για τις μετοχές . Σύμφωνα με την ανάλυση του CNBC, οι  Dow, S & P και Nasdaq έχουν σημειώσει κατά μέσο όρο ισχυρές αποδόσεις για το τέταρτο τρίμηνο τα τελευταία 25 χρόνια.


www.worlenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης