Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Οριακές απώλειες για τον Dow - Σε θετικό έδαφος S&P και Nasdaq

tags :
Wall Street: Οριακές απώλειες για τον Dow - Σε θετικό έδαφος S&P και Nasdaq
Επιφυλακτικοί οι επενδυτές
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαπραγματεύθηκαν σε στενό εύρος τιμών την Τρίτη 26/9, καθώς οι τεχνολογικές μετοχές επιχείρησαν να ανακάμψουν από τη χειρότερη ημέρα τους σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα.
"Οι επενδυτές είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί, κερδίζουν κάποιο κέρδος και επίσης θέλουν να δουν αν ο πρόεδρος μπορεί να περάσει το νόμο περί οικονομικά προσιτής υγειονομικής περίθαλψης και να εφαρμόσει οποιαδήποτε φορολογική μεταρρύθμιση", δήλωσε ο Quincy Krosby, επικεφαλής στρατηγικής αγοράς στο Prudential Financial .
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημείωσε απώλειες 0,05% στις 22284,32 μονάδες  .
Ο δείκτης κινήθηκε σε αρνητικό έδαφος λίγο  πριν το κλείσιμο, καθώς η επικεφαλής της FedJanet Yellen, υποστήριξε το σχέδιο της κεντρικής τράπεζας για μια σταδιακή αύξηση των επιτοκίων, ενισχύοντας τις προοπτικές για μια νέα αύξηση τον Δεκέμβριο
Ο S & P 500 οριακά με θετικό πρόσημο στις 2496,84 μονάδες με +0,01%.
Ο Nasdaq σημείωσε άνοδο 0,15% στις 6380,16 μονάδες.
Η πληροφορική  ενισχύθηκε κατά περίπου ένα τέταρτο του ποσοστού ενώ τα αποθέματα υλικών ήταν μεταξύ των μεγαλύτερων χαμένων.
Την Δευτέρα, οι μετοχές τεχνολογίας υποχώρησαν περισσότερο από 1% στη χειρότερη μέρα από τις 17 Αυγούστου. Ο Russell 2000 σημείωσε  ρεκόρ για πρώτη φορά από τον Ιούλιο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης