Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Οριακές μεταβολές στις ευρωπαϊκές αγορές– Μικρή άνοδος στον DAX ( +0,08%)

Οριακές μεταβολές στις ευρωπαϊκές αγορές– Μικρή άνοδος στον DAX ( +0,08%)
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 με οριακή άνοδο 0,03% στις 384,03 μονάδες
Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν σήμερα Τρίτη  26/9 οι ευρωπαϊκές αγορές, που κινήθηκαν στη σκιά των ανησυχιών για τον σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία και της έντασης στη Βόρεια Κορέα,.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε κατά 0,03% υψηλότερα, στις 384,03 μονάδες.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 έκλεισε με πτώση 0,21% στις 7.285,74 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη σημείωσε οριακή άνοδο κατά 0,08%, στις 12.605,20 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι έκλεισε με κέρδη  0,03%, στις 5.268,76 μονάδες.
Η Deutsche Wohnen ήταν μεταξύ των κερδισμένων μετά την ανακοίνωση μιας νέας μετατρέψιμης ομολογιακής προσφοράς ύψους 800 εκατομμυρίων ευρώ (947,60 εκατομμύρια δολάρια). Η μετοχή  αυξήθηκε κατά 3,3%.
Οι μετοχές  υγειονομικής περίθαλψης υποχώρησαν κατά 0,3%, ακολουθώντας την είδηση ότι μια προσπάθεια κατάργησης του Obamacare απέτυχε.
Η Νονο Nordisk υποχώρησε κατά 1,7%, καθώς  η BNP Paribas προχώρησε σε αναβάθμιση από "ουδέτερο" σε "υπεραπόδοση".
Η Βρετανική Close Group Brothers ήταν μεταξύ των εταιριών με τις μεγαλύτερες επιδόσεις στο ευρωπαϊκό σημείο αναφοράς, δηλαδή κατά περισσότερο από 5%.
Η εταιρεία  ανακοίνωσε την Τρίτη ότι αν και οι σημερινές συνθήκες της αγοράς ήταν σταθερές, οι μακροπρόθεσμες οικονομικές προοπτικές είναι «αβέβαιες» λόγω της Brexit.
Η ΑΑ έπεσε στο κατώτατο σημείο του δείκτη αναφοράς, μειωμένη κατά σχεδόν 4,5% καθώς τα μεγέθη της ανάπτυξης δεν κατάφεραν να βελτιωθούν.
 Οι αναλυτές της Jefferies δήλωσαν ότι ανησυχούν ότι η επιχείρηση δεν μπορεί να παράγει αρκετές ταμειακές ροές και την αξιολόγησαν σε επίπεδο "χαμηλότερης απόδοσης".
Οι αναλυτές της Liberum μείωσαν την τιμή-στόχου της εταιρείας, αλλά δήλωσαν ότι ο διορισμός του Simon Breakwell ως μόνιμου διευθύνοντος συμβούλου είναι προς την θετική κατεύθυνση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης