Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Περιορισμένο το επενδυτικό ενδιαφέρον

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Περιορισμένο το επενδυτικό ενδιαφέρον
Παρά το θετικό κλείσιμο χθες οι αναλυτές δεν αισιοδοξούν καθώς οι τζίροι παραμένουν χαμηλοί και απουσιάζουν οι ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση
Το κλείσιμο της χθεσινής συνεδρίασης μπορεί να έδωσε θετικό πρόσημο στην αγορά, αλλά δεν αύξησε το επενδυτικό ενδιαφέρον, ούτε καλλιέργησε βάσιμες προσδοκίες για τη σημερινή συνεδρίαση.
Οι ανησυχίες για την Βόρειο Κορέα διατηρούνται, ενώ και στο εσωτερικό το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα έδειξε πως σε πολλούς τομείς η κυβέρνηση έχει μείνει πίσω.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν σήμερα οι μετοχές των Fourlis και Autohellas που δημοσίευσαν χθες αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου.
Την Fourlis χαρακτηρίζονται ανάλογα των εκτιμήσεων των αναλυτών, ενώ θετικά ήταν τα αποτελέσματα της Autohellas.

Beta

Παρά την καθυστερημένη αντίδραση χθες οι όγκοι παραμένουν αδύναμοι και δείχνουν συνέχιση της συσσώρευσης λόγω απουσίας βραχυπρόθεσμων καταλυτών.
Στη σημερινή ατζέντα η δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, τα αποτελέσματα εξαμήνου της Lamda μετά το κλείσιμο όπως και η τηλεδιάσκεψη της Fourlis πάλι μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.  

Eurobank

Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί χαμηλότερα σήμερα λόγω του μη υποστηρικτικού κλίματος που επικρατεί στις διεθνείς αγορές.

IBG

Εκτός των γεωπολιτικών ανησυχιών, τα εγχώρια μακροοικονομικά θέματα της τρίτης αξιολόγησης θα βρεθούν στο επίκεντρο διατηρώντας την αβεβαιότητα.

Γ.Κ.
Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης