Χρηματιστήριο & Αγορές

Νευρικότητα αναμένεται στο ΧΑ από τη μη αποδέσμευση της υποδόσης από την Τρόικα – Η Fourlis στο επίκεντρο

Νευρικότητα αναμένεται στο ΧΑ από τη μη αποδέσμευση της υποδόσης από την Τρόικα – Η Fourlis στο επίκεντρο
Τα βλέμματα των επενδυτών θα είναι επίσης στραμμένα στις εξελίξεις στην Βόρειο Κορέα, οι οποίες δημιουργούν ανησυχίες στην παγκόσμια κοινότητα
Η μη αποδέσμευση της υποδόσης των 0,8 δισ. ευρώ εκτιμάται από τους αναλυτές ότι μπορεί να φέρει νευρικότητα στο ΧΑ.
Η κυβέρνηση φαίνεται πως καθυστερεί σύμφωνα με τους θεσμούς την υλοποίηση των προαπαιτούμενων και της ζητήθηκε κατά το χθεσινό EuroWorkingGroup να επιταχύνει τους ρυθμούς της.
Αυτό ίσως είναι και το μοναδικό νέο που θα μπορούσε να επηρεάσει την αγορά, η οποία χθες δοκίμαζε τις 810 μονάδες για να κλείσει τελικά οριακά χαμηλότερα.
Σε επιχειρηματικό επίπεδο μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η Fourlis και σύμφωνα με τη Euroxx στο εξάμηνο αναμένεται να εμφανίσει πωλήσεις 191,7 εκατ. ευρώ μειωμένες κατά 1,1%, EBITDA 10,9 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 8,5% και ζημιές 1,9 εκατ. ευρώ από 3,3 εκατ. ευρώ.

Euroxx

Περιμένουμε πως η μη αποδέσμευση της υποδόσης των 0,8 δισ. ευρώ από τους θεσμούς προς την κυβέρνηση θα δημιουργήσει νευρικότητα.

Eurobank

Περιμένουμε πως η αγορά θα αναζητήσει κατεύθυνση και από τις διεθνείς αγορές.

Beta

Καθώς συνεχίζονται οι διεθνείς εντάσεις περιμένουμε οι επενδυτές να παραμείνουν στο περιθώριο και να παρακολουθούν προσεκτικά τα γεγονότα και τις ειδήσεις που συνδέονται με την κρίση στην Βόρειο Κορέα.

Γ.Κ.
Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης