Χρηματιστήριο & Αγορές

ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων
Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων εξαμήνου και θα μπορούσαμε να δούμε κάποιο επιλεκτικό ενδιαφέρον σε συγκεκριμένες μετοχές
Χωρίς ειδήσεις έχει μείνει η αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα και η αναβάθμιση από τον οίκο Fitch δεν ήταν ικανή για να διασπάσει τη συσσώρευση των τελευταίων εβδομάδων.
Οι καθηλωμένοι σε χαμηλά επίπεδα τζίροι δεν είναι ικανοί για να διασπάσουν σημαντικές αντιστάσεις και έτσι οι αναλυτές περιμένουν διατήρηση του ίδιου κλίματος και για τις επόμενες συνεδριάσεις.
Ουσιαστικά από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, ενώ αναλυτές σημειώνουν πως περιμένουν και τις επόμενες συνεδριάσεις στις διεθνείς αγορές προκειμένου να δουν αν θα υπάρξει κάποια διορθωτική κίνηση που θα μπορούσε να επηρεάσει και το ΧΑ.

Euroxx

Το ΧΑ αναμένεται να κινηθεί υψηλότερα με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Beta

Η έλλειψη σημαντικών ειδήσεων και οι χαμηλοί όγκου συναλλαγών ίσως διατηρήσουν τις διαθέσεις συσσώρευσης και στη σημερινή συνεδρίαση.

Eurobank

Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά περιμένουμε συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με τους όγκους συναλλαγών να κινούνται σε χαμηλά επίπεδα.

Γ.Κ.
Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldnenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης