Χρηματιστήριο & Αγορές

Ανοδικό γύρισμα στο πετρέλαιο – Στα 51 δολ. το brent , στα 47 dol. το αργό

Ανοδικό γύρισμα στο πετρέλαιο – Στα 51 δολ. το brent , στα 47 dol. το αργό
Καλύφθηκε μέρος των αρχικών απωλειών
Οριακή άνοδο κατέγραφαν οι τιμές του πετρελαίου την Παρασκευή 18/8 περιορίζοντας τις απώλειες που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί και παρά τις ενδείξεις ότι η υπερπροσφορά περιορίζεται σταδιακά.
Στις 10:16 η τιμή του αργού βρισκόταν στα 42,17 σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,15% και το brent ενισχυόταν 0,22% στα 51,14 δολάρια το βαρέλι.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Brent, το διεθνές σημείο αναφοράς για τις τιμές του πετρελαίου, ήταν στα 50,93 δολ. ανά  βαρέλι στις 0031 GMT, μειωμένα κατά 10 σεντς ή 0,2% από το τελευταίο κλείσιμο.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του West Texas Intermediate (WTI) (WTI) ήταν 47,02 δολάρια το βαρέλι, μειωμένα κατά 7 σεντς ή 0,2%.
Σύμφωνα με τους traders πετρελαίου οι απώλειες ήταν στο επίκεντρο πολλών άλλων αγορών, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών και ασιατικών μετοχών εν μέσω αυξανόμενου σκεπτικισμού.
Η υποτονικότητα που παρατηρείται στις αγορές ενισχύει τις ανησυχίες των επενδυτών ότι τα αποθέματα πετρελαίου παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, παρά τις προσπάθειες των παραγωγών να μειώσουν τις εξαγωγές τους.

 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης