Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Απώλειες στη Wall Street - Πιέσεις στον Dow προκάλεσε η General Electric

tags :
Απώλειες στη Wall Street - Πιέσεις στον Dow προκάλεσε η General Electric
Ο  S & P Εnergy Sector έκλεισε στις  479,45 μονάδες με απώλειες 0,88%
Οι μετοχές στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  υποχώρησαν την Παρασκευή  21/7/2017, καθώς η General Electric οδήγησε σε χαμηλότερα επίπεδα τον βιομηχανικό δείκτη.
Ο Dow Jones υποχώρησε  περισσότερο από 100 μονάδες  ενδοσυνεδριακά και έκλεισε τελικά  31 μονάδες χαμηλότερα στις 21580,07 μονάδες με απώλειες 0,15%, ενώ η General Electric υποχώρησε 3,1%.
Ο  S & P 500 υποχώρησε οριακά κατά 0,04% στις 2472,54 μονάδες, ενώ οι βιομηχανικοί και ενεργειακοί κλάδοι σημείωσαν πτώση.
Ο  S & P Εnergy Sector έκλεισε στις  479,45 μονάδες με απώλειες 0,88%
Ο  Nasdaq υποχώρησε 0,04% στις 6387,75μονάδες ανακόπτοντας την μεγαλύτερη  ανοδική πορεία που είχε καταγράψει από τον Φεβρουάριο του 2015.
Η General Electric ανακοίνωσε καλύτερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, αλλά οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 12% σε ετήσια βάση.
Η υποχώρηση των εσόδων ήταν αποτέλεσμα της αδυναμίας των επιχειρησιακών δυνατοτήτων αντιστάθμισης των ενεργειακών συνδέσεων της GE στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις μονάδες ισχύος.
Η GE σημείωσε επίσης υποχώρηση του καθαρού κέρδους της κατά 58% σε ετήσια βάση.
Οι τρεις κύριοι δείκτες  της αγορά σημείωσαν ρεκόρ αυτή την εβδομάδα καθώς τα τριμηνιαία κέρδη από τις εταιρείες S & P 500 υπερέβαιναν σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες.
Η Microsoft, η Honeywell και η Morgan Stanley είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που ανακοίνωσαν αποτελέσματα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.
"Ήταν μια ισχυρή εβδομάδα για τις μετοχές", δήλωσε ο Peter Cardillo, επικεφαλής οικονομολόγος της First Standard Financial.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης