Χρηματιστήριο & Αγορές

Στην σκιά της πολιτικής έντασης η Wall Street – Νέο υψηλό για τον Nasdaq

tags :
Στην σκιά της πολιτικής έντασης η Wall Street – Νέο υψηλό για τον Nasdaq
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 0,36% στις 483,72 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  κινήθηκαν σε  υψηλά επίπεδα την Πέμπτη 20/7/2017, καθώς η περίοδος των κερδών συνεχίζεται, ενώ η πολιτική αβεβαιότητα στην Ουάσινγκτον παραμένει.
Το Bloomberg ανέφερε ότι ο ειδικός σύμβουλος Robert Mueller εξετάζει τις επιχειρηματικές συναλλαγές το, Jared Kushner και άλλων συνεργατών του Προέδρου Donald Trump. Αυτό έρχεται μια μέρα μετά την προειδοποίηση Trump στον Muller κατά τη διάρκεια συνέντευξης στους New York Times την Τετάρτη.
Ο S & P 500 έκλεισε με οριακές απώλειες 0,02% στις 2473,45 μονάδες  με την υγειονομική περίθαλψη και τις  τηλεπικοινωνίες να πρωταγωνιστούν .
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 0,36% στις 483,72 μονάδες.
Ο  Nasdaq σημείωσε κέρδη για δέκατη συνεχόμενη συνεδρίαση  για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2015 και έκελισε στις 6390 μονάδες με άνοδο 0,08%.
Τόσο ο S & P όσο και ο Nasdaq σημείωσαν νέο ρεκόρ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Ο Tom Martin, διευθυντής χαρτοφυλακίου της Globalt, δήλωσε ότι η αγορά μετοχών ήταν σε θέση να ανέβει ακόμα και με αρνητικές ειδήσεις από την Ουάσινγκτον. Ωστόσο, "καθώς αυτά τα πράγματα συσσωρεύονται, ειδικά με την αγορά σε ένα υψηλό όλων των εποχών, θα υπάρξει κάποια αντίδραση."
Ο Dow Jones  κινήθηκε χαμηλότερα από τους S & P και Nasdaq και έκλεισε με απώλειες 0,135 στις 21611,78 μονάδες.
Η Home Depot είχε τις μεγαλύτερες επιπτώσεις  στο δείκτη, αφού η Sears δήλωσε ότι θα πουλήσει τις συσκευές με τεχνολογία Alexa στο Amazon. Οι μετοχές της Sears αυξήθηκαν κατά 14% στις ειδήσεις.
Ο S & P,  Dow και  Nasdaq σημείωσαν ρεκόρ την Τετάρτη μετά την ανακοίνωση καλύτερων από τα αναμενόμενα επιχειρηματικά κέρδη.
"Έχουμε δει ένα πολύ έντονο ράλι τον τελευταίο καιρό", δήλωσε ο Randy Frederick, αντιπρόεδρος εμπορικών και παράγωγων στο Charles Schwab. "Όταν γίνεται  αυτό δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις μερικούς επενδυτές να αποκομίζουν κέρδη."

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης