Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Νέο ρεκόρ για το Nasdaq – Πιέσεις στον Dow Jones λόγω Goldman Sachs

tags :
Wall Street: Νέο ρεκόρ για το Nasdaq – Πιέσεις στον Dow Jones λόγω Goldman Sachs
Ο  S & P Energy Sector  υποχώρησε 0,50% στις 478,78 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  διαπραγματεύθηκαν μικτά την Τρίτη 18/7/2017, καθώς οι επενδυτές έστρεψαν την προσοχή τους  στα τριμηνιαία εταιρικά αποτελέσματα.
Ο  Nasdaq σημείωσε άνοδο κατά 0,47% στις 6344,31 μονάδες καθώς οι μετοχές της Netflix ενισχύθηκαν περισσότερο από 13% σε υψηλό όλων των εποχών.
Ο δείκτης σημείωσε νέο ρεκόρ και κατέγραψε την μεγαλύτερη συνεχόμενη  κερδοφορία από Φεβρουάριο του 2015.
Η Netflix ανακοίνωσε  ότι πρόσθεσε συνολικά 5,2 εκατομμύρια μέλη κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου. Η μετοχή του Facebook σημείωσε επίσης ενδοσυνεδριακό  ρεκόρ.
Ο  S & P 500 έκλεισε με οριακή άνοδο 0,06% στις 2460,61 μονάδες με τις  τηλεπικοινωνίες και τον καταναλωτικό τομέα να υπεραποδίδουν.
Ο  S & P Energy Sector  υποχώρησε 0,50% στις 478,78 μονάδες.
Ο Dow Jones υποχώρησε  0,25% στις 21574,73 μονάδες, μετά τις πιέσεις στη μετοχή της Goldman Sachs.
Η μετοχή  της τράπεζας σημείωσε  τις περισσότερες απώλειες στο Dow μετά την ανακοίνωση της μείωσης κατά 40% των εσόδων από συναλλαγές ομολόγων του δεύτερου τριμήνου.
Τα τριμηνιαία αποτελέσματα κορυφαίας και κατώτατης γραμμής ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Wall Street.
"Ενώ η GS έχει παρατηρήσει στο παρελθόν ότι τα έσοδα της FICC μειώνονται γενικά κατά περίπου 30% μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου τριμήνου, η αγορά ανέμενε λιγότερη πτώση λόγω της χαμηλής απόδοσης της GS κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017", δήλωσε ο Christopher Wheeler, της Atlantic Equities.
Η Bank of America παρουσίασε επίσης τριμηνιαία αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Η μετοχή, ωστόσο, πιέστηκε από την απότομη πτώση των εσόδων από εμπορικές συναλλαγές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης