Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Οριακά κέρδη για τον Nasdaq – Τα αποτελέσματα β’ τριμήνου αναμένουν οι επενδυτές

tags :
Wall Street: Οριακά κέρδη για τον Nasdaq – Τα αποτελέσματα β’ τριμήνου αναμένουν οι επενδυτές
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 0,13% στις 481,13 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σημείωσαν διακυμάνσεις  τη Δευτέρα 17/7/2017, καθώς οι επενδυτές έστρεψαν την προσοχή τους  σε  μια σειρά αποτελεσμάτων που ανακοίνωσαν οι επιχειρήσεις στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.
Ο S & P 500 κινήθηκε  σταθεροποιητικά με  τον καταναλωτικό τομέα και την υγειονομική περίθαλψη να πρωταγωνιστούν και έκλεισε με οριακές απώλειες 0,01% στις 2459,14 μονάδες.
Ο S & P Energy Sector υποχώρησε 0,13% στις 481,13 μονάδες.
Ο Dow Jones επίσης διαπραγματεύτηκε χωρίς μεγάλες μεταβολές στις 21629,72 μονάδες με την Home Depot να καταγράφει  τα περισσότερα κέρδη και την IBM να έχει τις περισσότερες απώλειες.
Ο Nasdaq έκλεισε σε θετικό έδαφος στις 6314,43 μονάδες με κέρδη 0,03%.
Ο δείκτης  Russell 2000, εν τω μεταξύ, σημείωσε ένα νέο υψηλό, το πρώτο του από τις 9 Ιουνίου.
«Οι επενδυτές περιμένουν να δουν κέρδη», δήλωσε ο Erick Ormsby, Διευθύνων Σύμβουλος της Alcosta Capital Management. "Θα πρέπει να είναι καλά. Αυτό θα βοηθήσει στη στήριξη της αγοράς".
Η Goldman Sachs, η Bank of America, η Microsoft, η Qualcomm και η eBay είναι μερικές από τις εταιρείες που έχουν προγραμματιστεί να ανακοινώσουν τριμηνιαία αποτελέσματα αυτήν την εβδομάδα.
Η  BlackRock ανακοίνωσε τριμηνιαία αποτελέσματα νωρίτερα τη Δευτέρα, «χάνοντας» τις  εκτιμήσεις αναλυτών για τα έσοδα και το κέρδος.
Τα συνολικά κέρδη αναμένεται να αυξηθούν κατά 6,2% αυτό το τρίμηνο, σύμφωνα με την S & P Capital IQ.
Τα κέρδη κατά το πρώτο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά περίπου 15%.
"Αναμένουμε ότι η περίοδος των κερδών του δεύτερου τριμήνου θα επανέλθει ξανά με μια άλλη ανοδική έκπληξη σε σχέση με τις προσδοκίες συναίνεσης και είναι πιθανό να είναι ευρεία όπως το πρώτο τρίμηνο", δήλωσε ο Michael Wilson, της Morgan Stanley.
"Πιστεύουμε ότι η αμερικανική αγορά μετοχών μπορεί να συνεχίσει υψηλότερα λόγω της βελτίωσης των κερδών όπως έχει κάνει τους τελευταίους μήνες".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης