Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Υπό πίεση η Wall Street - Σε θετικό έδαφος Dow Jones και Nasdaq

tags :
Υπό πίεση η Wall Street - Σε θετικό έδαφος Dow Jones  και Nasdaq
Ο S & P Εnergy Sector ενισχύθηκε 0,53% στις 475,69 μονάδες
Υπό πίεση λόγω πολιτικών ανησυχιών διαπραγματεύθηκαν οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Τρίτη 11/7/2017, καθώς οι traders  βρέθηκαν “υπό την επίδραση” των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του Donald Trump Jr.
Ο βιομηχανικός μέσος όρος Dow Jones αρχικά υποχώρησε κατά 100 μονάδες μετά τις ανησυχίες  ότι η  διαμάχη  για τη σχέση με τη Ρωσία που «μαστίζει» την προεδρία του Προέδρου Donald Trump θα επιδεινωθεί.
Τα ηλεκτρονικά μηνύματα για την αμφιλεγόμενη συνάντηση με  την ρωσίδα δικηγόρο πρόσφεραν "υψηλού επιπέδου και ευαίσθητες πληροφορίες" που θα ενοχοποιούσαν τη Χίλαρι Κλίντον ως μέρος της υποστήριξης της ρωσικής κυβέρνησης για την προεδρική εκστρατεία του πατέρα του Donald Trump.
«Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, απομακρύνεται η μεταρρύθμιση της πολιτικής», δήλωσε ο Ian Winer, επικεφαλής της Wedbush.
"Τα μηνύματα που δημοσίευσε ο Donald Trump Jr. στο Twitter, επιβεβαιώνουν ότι του έλεγαν ότι η ρωσική κυβέρνηση υποστήριζε τον πατέρα του και ότι είχαν καταστρεπτικά emails της Χίλαρι και ήταν πολύ ενθουσιασμένος που τους συνάντησε. Πιστεύω ότι όλο αυτό βοηθά στη στήριξη αυτής της αρνητικής αφήγησης με ... τους Ρώσους. "
Το αμερικανικό δολάριο υποχώρησε στο χαμηλότερο ημερήσιο επίπεδό του έναντι του ευρώ. Τα συμβόλαια χρυσού αυξήθηκαν, ενώ οι αποδόσεις του Δημοσίου μειώθηκαν.
Ο  Dow Jones τελικά έκλεισε σε θετικό έδαφος χωρίς μεταβολή στις 21409,07 μονάδες.  
Ο  Nasdaq έκλεισε κατά 0,27% υψηλότερα στις  6193,31 μονάδες.
Ο S & P 500 υποχώρησε οριακά κατά 0,08% και έκλεισε στις 2425,53 μονάδες
Ο S & P Εnergy Sector ενισχύθηκε 0,53% στις 475,69 μονάδες.
"Οι άνθρωποι απλώς τρομοκρατήθηκαν από αυτό. Η πώληση δημιούργησε περισσότερη πώληση", δήλωσε ο Jeremy Klein, επικεφαλής της FBN Securities. "Δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε."

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης