Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Wall Street: Η τεχνολογία στήριξε Nasdaq και S & P

tags :
Wall Street: Η τεχνολογία στήριξε  Nasdaq και S & P
Ο δείκτης S & P Energy Sector έκλεισε με απώλειες 2,01% στις 477,67 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαπραγματεύθηκαν  υψηλότερα την Τετάρτη 5/6/2017.
Ο Nasdaq ενισχύθηκε  κατά 0,67% στις 6150 μονάδες, με τις μετοχές των  Facebook, Amazon, Apple, Netflix και Google-Alphabet να διαπραγματεύονται υψηλότερα.
Ο δείκτης S & P 500 αυξήθηκε κατά 0,15%, στις 2432,54 μονάδες με την πληροφορική να σημειώνει άνοδο  κατά 1,3% για να «οδηγήσει την κούρσα», αφού  πρώτα βρέθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα.
Ο δείκτης S & P Energy Sector έκλεισε με απώλειες 2,01% στις 477,67 μονάδες.
Η τεχνολογία είναι  ο τομέας με τις καλύτερες επιδόσεις φέτος, αλλά μειώθηκε κατά περίπου 5% τον περασμένο μήνα.
"Η τεχνολογία είναι ένας ισχυρός τομέας για πολύ καιρό, οπότε είναι αναμενόμενο να βλέπουμε κάποια αδυναμία κάθε στιγμή", δήλωσε ο Randy Frederick, της  Charles Schwab. "Νομίζω ότι οι επενδυτές «επεξεργάζονται» επίσης την ιδέα ότι τα επιτόκια μπορεί να είναι υψηλότερα και  έτσι έχουμε δει μια κίνηση στον οικονομικό τομέα."
Ο Dow Jones, ωστόσο, διαπραγματεύθηκε λίγο κάτω από το breakage, με τις Walt Disney και Chevron να καταγράφουν τις περισσότερες απώλειες και έκλεισε στις 21478 μονάδες με αρνητικό πρόσημο  0,01%.
Ο δείκτης 30 μετοχών παρέμεινε γύρω από αυτά τα επίπεδα, καθώς  η Federal Reserve δημοσίευσε τα πρακτικά από τη συνάντησή του τον Ιούνιο.
Οι αξιωματούχοι της Fed σημείωναν την  αποφασιστικότητα να συνεχίσουν να αυξάνουν τα επιτόκια ακόμη και με τα επίπεδα του πληθωρισμού, - τα οποία θεωρούσαν προσωρινά και πιθανόν να αυξηθούν μακροπρόθεσμα- σε ένα στοχευμένο 2%, σύμφωνα με τα πρακτικά. Επίσης οι αξιωματούχοι της Fed πιστεύουν ότι ο τεράστιος ισολογισμός της κεντρικής τράπεζας, ύψους 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να μειωθεί με «περιορισμένες» διαταραχές στις χρηματοπιστωτικές αγορές.
"Η μεγάλη απογοήτευση ήταν ότι η Fed δεν έδωσε καμία ένδειξη σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η εκκαθάριση του ισολογισμού", δήλωσε ο Ryan Detrick  της LPL Financial.
Οι αποδόσεις των ταμειακών διαθεσίμων διαπραγματεύθηκαν ανάμεικτα την Τετάρτη, με την απόδοση των  10 ετών σχεδόν στο 2,332% και την απόδοση των διετών γύρω στο 1,41 %.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης