Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Στο «κόκκινο» η Wall Street – Άνοδος πάνω από 13% στον VIX - Sell off στην τεχνολογία

tags :
Στο  «κόκκινο» η Wall Street –  Άνοδος πάνω από 13% στον VIX -  Sell off στην τεχνολογία
Ο  S & P Energy Sector υποχώρησε 0,17% στις 472,88 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  διαπραγματεύθηκαν χαμηλότερα την Τρίτη 27/6/2017, καθώς οι μετοχές τεχνολογίας μεγάλης κεφαλαιοποίησης υποχώρησαν  περισσότερο από το 1%, ενώ η καθυστέρηση της ψηφοφορίας στη Γερουσίας δημιούργησε  μεγαλύτερη αβεβαιότητα.
Ο Dow Jones  υποχώρησε 0,46% στις 21310,66 μονάδες  με τις  3M και Apple να οδηγούν τον δείκτη χαμηλότερα.
Ο δείκτης  των 30 μετοχών έληξε τη συνεδρία του χαμηλά, λίγο μετά από πολλαπλές αναφορές, ότι η Γερουσία θα καθυστερήσει την ψηφοφορία επί του  νομοσχεδίου που θα αντικαταστήσει το Obamacare  για μετά τις διακοπές της 4ης Ιουλίου.
"Αυτό πιθανώς δημιούργησε μια μικρή αστάθεια και εδώ», δήλωσε ο John Caruso, της  RJO Futures, αναφερόμενος στην καθυστέρηση της ψηφοφορίας.
Ο Δείκτης Μεταβλητότητας CBOE (VIX), που θεωρείται ο καλύτερος δείκτης φόβου στην αγορά, ξεπέρασε τις 10 μονάδες και έκλεισε με άνοδο 13,64% στις 11,19 μονάδες.
Ο Πρόεδρος Donald Trump έχει πει επανειλημμένα ότι θέλει να αντικαταστήσει τον Obamacare πριν προχωρήσει σε άλλα θέματα συμπεριλαμβανομένης της φορολογικής μεταρρύθμισης.
"Αν η Γερουσία συγκεντρώσει αρκετές ψήφους για να  το περάσει τότε θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια ακόμα νομοθετική πράξη φέτος", δήλωσε ο Art Hogan, της Wunderlich Securities.
Ο Nasdaq υποχώρησε, 1,61%  στις 6146,62 μονάδες καθώς οι μετοχές της Google  μειώθηκαν περισσότερο από 2%.
 Η ΕΕ επέβαλε στην Google πρόστιμο ύψους 2,7 δισ. δολαρίων, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές αποφάνθηκαν ότι η εταιρεία παραβίασε τους αντιμονοπωλιακούς κανόνες.
Ο  S & P 500 σημείωσε πτώση 0,8% στις 2419,38 μονάδες.
Ο  S & P Energy Sector υποχώρησε 0,17% στις 472,88 μονάδες.
"Η βραχυπρόθεσμη τάση  επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες, αλλά ο αντίκτυπος  ( στον S & P 500) ήταν ελάχιστος στο βαθμό που παραμένει σταθερά πάνω από την αρχική υποστήριξη κοντά στα 2400", δήλωσε η Katie Stockton, επικεφαλής της BTIG.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης