Τελευταία Νέα
Commodities

H βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα της Ιαπωνίας ανησυχεί για την πολιτική προστατευτισμού του Trump

H βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα της Ιαπωνίας ανησυχεί για την πολιτική προστατευτισμού του Trump
Oι ανησυχίες έγκεινται στα ενδεχόμενα υπαναχώρησης των ΗΠΑ από τη συμφωνία Trans-Pacific Partnership και μεταρρύθμισης της Συμφωνίας Ελευθέρων Συναλλαγών της Βόρειας Αμερικής
Την ανησυχία της για τυχόν πολιτικές προστατευτισμού των προϊόντων των Ηνωμένων Πολιτειών από τον νέο Πρόεδρο Donald Trump εκφράζει η βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Reuters.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο επικαλούμενο δηλώσεις του προέδρου της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Σιδήρου και Χάλυβα Kosei Shindo, οι ανησυχίες έγκεινται στα ενδεχόμενα υπαναχώρησης των ΗΠΑ από τη συμφωνία Trans-Pacific Partnership και μεταρρύθμισης της Συμφωνίας Ελευθέρων Συναλλαγών της Βόρειας Αμερικής από τη νέα κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Είμαστε ανήσυχοι για τους κινδύνους η κυβέρνηση Trump να προβεί ενέργειες ή πολιτικές προστατευτισμού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Shindo.
Ο πρόεδρος της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Σιδήρου και Χάλυβα είναι επίσης πρόεδρος της μεγαλύτερης χαλυβουργίας της Ιαπωνίας, της Nippon Steel & Sumitomo Metal Corp.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης