Τελευταία Νέα
Commodities

Σουηδία: Η Granges παγώνει τα σχέδια για joint venture αλουμινίου στις ΗΠΑ

Σουηδία: Η Granges παγώνει τα σχέδια για joint venture αλουμινίου στις ΗΠΑ

Η επιχείρηση στοχεύει να συνδυάσει την τεχνογνωσία της Granges και της Mitsubishi Aluminium και να δημιουργήσει μια νέα μονάδα παραγωγής στην Αμερική

Η Σουηδική  Granges παγώνει τα σχέδια για την δημιουργία μιας κοινής επιχείρησης κατασκευής αλουμινίου στις Ηνωμένες Πολιτείες με την ιαπωνική Mitsubishi Aluminium Co λέγοντας ότι το έργο είναι λιγότερο ελκυστικό στην "τρέχουσα περιστάσεις ".
Σύμφωνα με το Reuters δεν διευκρίνισε τις περιστάσεις στις οποίες αναφέρεται, αν και εκπρόσωπος της Granges δήλωσε αργότερα ότι σχετίζονται με τη σκοπιμότητα του έργου και δεν σχετίζεται με τους δασμούς των ΗΠΑ στις εισαγωγές αλουμινίου.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Trump επέβαλε δασμούς στο εισαγόμενο αλουμίνιο και χάλυβα καθώς και σε έναν μακρύ κατάλογο εισαγωγών από την Κίνα, που περιλαμβάνουν πολλά εξαρτήματα μηχανών ή προϊόντα που χρειάζονται οι κατασκευαστές, προκαλώντας αντίποινα από το Πεκίνο.
Η επιχείρηση στοχεύει να συνδυάσει την τεχνογνωσία της Granges και της Mitsubishi Aluminium και να δημιουργήσει μια νέα μονάδα παραγωγής στην Αμερική για την κατασκευή προχωρημένων υλικών από αλουμίνιο για συγκολλημένους εναλλάκτες θερμότητας για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής και του Μεξικού.
"Η Granges αποφάσισε να σταματήσει τα σχέδια για μια κοινοπραξία στη Βόρεια Αμερική, καθώς το έργο δεν είναι αρκετά ελκυστικό για τις Granges από την προοπτική ανταμοιβής κινδύνου λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες", ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της την Παρασκευή 17/8/2018.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης