Commodities

Baker Hughes: Αυξήθηκαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ

tags :
Baker Hughes: Αυξήθηκαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ

Ο συνολικός αριθμός αυξήθηκε κατά 15 στις  859 την εβδομάδα έως τις 25 Μαΐου, το υψηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο του 2015

Οι αμερικανικές εταιρείες ενέργειας προσέθεσαν περισσότερες πλατφόρμες  πετρελαίου σημειώνοντας την μεγαλύτερη αύξηση από τον Φεβρουάριο, καθώς οι εταιρείες εξόρυξης συνέχισαν τις γεωτρήσεις με τις τιμές αργού να βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα από τα τέλη του 2014.
Ο συνολικός αριθμός πλατφορμών αυξήθηκε κατά 15 στις  859 την εβδομάδα έως τις 25 Μαΐου, το υψηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο του 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της Baker Hughes.
Για το μήνα, ο αριθμός αυξήθηκε κατά 34, την δεύτερη συνεχόμενη αύξηση μετά την άνοδο κατά 28 τον Απρίλιο.
Περισσότεροι από το ήμισυ των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων είναι στη λεκάνη Permian στο δυτικό Τέξας και στο ανατολικό Νέο Μεξικό, το μεγαλύτερο πετρελαϊκό πετρέλαιο της χώρας.
Οι ενεργές μονάδες εκεί αυξήθηκαν κατά 10 αυτή την εβδομάδα σε 477, οι περισσότερες από τον Ιανουάριο του 2015. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη εβδομαδιαία αύξηση στη λεκάνη από τον Φεβρουάριο.
Ο αριθμός είναι πολύ υψηλότερος από ό, τι πριν από ένα χρόνο, όταν ήταν ενεργές 722 μονάδες, καθώς οι εταιρείες ενέργειας αύξησαν την παραγωγή παράλληλα με τις προσπάθειες του ΟΠΕΚ για μείωση σε μια προσπάθεια να επωφεληθούν από την άνοδο των τιμών.
Την Παρασκευή, ωστόσο, τα  συμβόλαια του αργού των ΗΠΑ μειώθηκαν κατά σχεδόν 3 δολάρια σε περίπου 68 δολάρια το βαρέλι μετά τις δηλώσεις ότι  ΟΠΕΚ και Ρωσία σκέφτονταν αύξηση της παραγωγής.
 Νωρίτερα την εβδομάδα, διαπραγματευόταν πάνω από 72 δολάρια, το υψηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο του 2014.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης