Commodities

ΕΙΑ: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού και βενζίνης των ΗΠΑ

ΕΙΑ: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού και βενζίνης των ΗΠΑ
Τα αποθέματα πετρελαίου μειώθηκαν κατά 1,1 εκατ. βαρέλια σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για μείωση 1,4 εκατ. βαρελιών
Τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ υποχώρησαν την περασμένη εβδομάδα καθώς τα διυλιστήρια περιόρισαν την παραγωγή τους, ενώ μειώθηκαν τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Ενεργειακών Πληροφοριών (ΕΙΑ) που ανακοίνωσε την Τετάρτη 18/4/2018.
Τα αποθέματα μειώθηκαν κατά 1,1 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα έως τις 13 Απριλίου, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για μείωση 1,4 εκατ. βαρελιών.
Τα αποθέματα αργού στο κέντρο διανομής Cushing, Oklahoma, μειώθηκαν κατά 1,1 εκατομμύρια βαρέλια, σύμφωνα με την EIA.
Οι ροές αργού των διυλιστηρίων μειώθηκαν κατά 70.000 βαρέλια την ημέρα. Τα ποσοστά χρήσης διυλιστηρίου μειώθηκαν κατά 1,1 ποσοστιαίες μονάδες.
Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 3 εκατομμύρια βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters για υποχώρηση 227.000 βαρελιών.
Τα αποθέματα αποστάγματος, τα οποία περιλαμβάνουν πετρέλαιο ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 3,1 εκατομμύρια βαρέλια, έναντι προσδοκιών για πτώση κατά 268.000 βαρέλια.
Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ υποχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα κατά 1,3 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης