Τελευταία Νέα
Commodities

Διαπραγμάτευση του πετρελαίου σε υψηλό τριετίας - Οι επισημάνσεις των oil traders

Διαπραγμάτευση του πετρελαίου σε υψηλό τριετίας - Οι επισημάνσεις των oil traders
«Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν παρατηρούν μεγάλες αλλαγές στην πολιτική του ΟΠΕΚ ως αποτέλεσμα των βραχυπρόθεσμων διακυμάνσεων των τιμών», δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Suhail Al Mazrouei στη διάσκεψη στο Αμπού Ντάμπι
Το πετρέλαιο διαπραγματεύθηκε κοντά στο υψηλότερο κλείσιμο σε περισσότερα από τρία χρόνια καθώς το Ιράκ επανέλαβε την έκκληση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλους παραγωγούς ότι οι περικοπές παραγωγής βάσει του ΟΠΕΚ θα πρέπει να συνεχιστούν, παρά τα πρόσφατα κέρδη των τιμών, σημειώνει σε αναλυτική εκθεσή του το Bloomberg.


"Το πετρέλαιο μοιάζει άνετα σε αυτά τα επίπεδα", δήλωσε ο David Lennox, αναλυτής εμπορευμάτων στο Fat Prophets στο Σίδνεϊ. "Η συμμόρφωση με τον ΟΠΕΚ παραμένει ένας σημαντικός παράγοντας για την παρακολούθηση. Η μόνη αγωνία για υψηλότερες τιμές είναι η αύξηση της παραγωγής στις ΗΠΑ ".
«Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν παρατηρούν μεγάλες αλλαγές στην πολιτική του ΟΠΕΚ ως αποτέλεσμα των βραχυπρόθεσμων διακυμάνσεων των τιμών», δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Suhail Al Mazrouei στη διάσκεψη στο Αμπού Ντάμπι.
Ο υπουργός Ενέργειας του Κατάρ, Mohammed bin Saleh Al Sada, δήλωσε στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Κατάρ ότι η ομάδα θα πρέπει να επανεξετάσει τη συμφωνία προμήθειας μόλις τα αποθέματα αργού επιστρέψουν σε πενταετή ιστορικό μέσο όρο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης