Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η διερεύνηση των αιτιών της κατολίσθησης και η μετεγκατάσταση των Αναργύρων

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η διερεύνηση των αιτιών της κατολίσθησης και η μετεγκατάσταση των Αναργύρων
Επεσήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκη εξασφάλισης της λειτουργίας του δικτύου τηλεθέρμανσης στην ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου, αλλά κι ενός επιθετικού, όπως υπογράμμισε, σχεδίου εξυγίανσης της ΔΕΗ.
Την "αντικειμενική διερεύνηση των αιτιών" της κατολίσθησης στο ορυχείο της ΔΕΗ στο Αμύνταιο, αλλά και την "ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης των Αναργύρων" έθεσε ως άμεσες προτεραιότητες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα (14/6) την περιοχή.
Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από στελέχη της ΔΕΗ (Όλγα Κουρίδου από τη Γενική Διεύθυνση Ορυχείων της ΔΕΗ, Στέφανος Παλαβός από το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας και Κωνσταντίνος Δόλογλου, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ΔΕΗ) για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η κατολίσθηση.
Μετά το πέρας της σύσκεψης προέβη σε δηλώσεις, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- την ανάγκη εξασφάλισης της λειτουργίας του δικτύου τηλεθέρμανσης στην ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου, αλλά κι ενός επιθετικού, όπως υπογράμμισε, σχεδίου εξυγίανσης της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού "που θα εξασφαλίσει μία ισχυρή και βιώσιμη ΔΕΗ στο κέντρο των ενεργειακών εξελίξεων της χώρας".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης