Αναλύσεις

Γ. Γραμματίδης: Δεν θα είναι αρνητική για την Ελλάδα η εκλογή Trump

Γ. Γραμματίδης: Δεν θα είναι αρνητική για την Ελλάδα η εκλογή  Trump
Οι γεωπολιτικές συνθήκες στην τη περιοχή μας είναι απολύτως συγκεκριμένες κι επιβάλλουν πολιτικές διατήρησης της ισορροπίας τους
Δεν θα είναι αρνητικές για την Ελλάδα  οι επιπτώσεις της εκλογής Trump εκτιμά  ο Πρόεδρος της Νέας Πορείας – Νέας Ελλάδας κα επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννος Γραμματίδη. 
Σε δήλωσή του για τις αμερικανικές εκλογές ο Γραμματίδης αναφέρει ότι :  "Η εκλογή του Donald Trump ως Προέδρου των ΗΠΑ αποτελεί μία μεγάλη έκπληξή και πιστεύω ότι εκφράζει μία μεγάλη αλλαγή στην πολιτική συμπεριφορά των Αμερικανών πολιτών που τοποθετήθηκαν εντελώς αντισυστημικά.
Έχουμε παρατηρήσει ανάλογες συμπεριφορές και στην Ευρώπη αλλά και αλλού που θα πρέπει να αναλυθούν ανάλογα.
Εδώ όμως έχουμε σήμερα μία νέα πραγματικότητα που σίγουρα θα επηρεάσει την διεθνή πολιτική.
Σε σχέση με την Ελλάδα πιστεύω ότι οι επιπτώσεις της εκλογής Τράμπ δεν θα είναι αρνητικές αφού οι αντικειμενικές γεωπολιτικές συνθήκες στην ευρύτερη όσο κι ευαίσθητη περιοχή μας είναι απολύτως συγκεκριμένες κι επιβάλλουν πολιτικές διατήρησης της ισορροπίας τους.
Όλες όμως οι πιθανές ερωτήσεις ή ανησυχίες πιστεύω τοι θα αρχίσουν να διαλευκαίνονται από τι στιγμή που γίνουν επαρκώς γνωστά τα άτομα πού αποτελούν τα επιτελικά συμβουλευτικά στελέχη της νέας Προεδρικής ομάδας που τόσο αυτά όσο και οι απόψεις τους είναι μέχρι και σήμερα εντελώς άγνωστα τόσο στην αμερικανική πολιτική σκηνή όσο και στη διεθνή πολιτική κοινότητα".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης