Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Παππάς: Λύση στο Eurogroup στις 15/6 - Αλλιώς το θέμα θα συζητηθεί στη Σύνοδο Κορυφής στις 22/6

Παππάς: Λύση στο Eurogroup στις 15/6 - Αλλιώς το θέμα θα συζητηθεί στη Σύνοδο Κορυφής στις 22/6
«Πρώτη φορά το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών δέχεται ανοιχτή κριτική για την κατάσταση στην Ελλάδα και εντός της Γερμανίας», ανέφερε ο κ. Παππάς
Στη διαπραγμάτευση για το χρέος αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς τονίζοντας, ότι  «οποιαδήποτε λύση, πρέπει να διασφαλίζει ότι η Ελλάδα επανέρχεται σε κατάσταση κανονικότητας στη χρηματοδότηση».
«Πρώτη φορά το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών δέχεται ανοιχτή κριτική για την κατάσταση στην Ελλάδα και εντός της Γερμανίας», ανέφερε ο κ. Παππάς, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για την επίτευξη λύσης στο επικείμενο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, ωστόσο -όπως είπε- αν δεν υπάρξει, το θέμα θα συζητηθεί στη Σύνοδο Κορυφής, στις 22 Ιουνίου.
Ερωτηθείς για τις τηλεοπτικές άδειες, διευκρίνισε ότι εντός των ημερών θα υπάρξει απάντηση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού. «Οι απόψεις για άπειρες τηλεοπτικές άδειες ή ότι δεν χρειάζεται διαγωνισμός είναι πλέον στον κάλαθο των αχρήστων» τόνισε ο υπουργός.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης