Αναλύσεις

Ποιος κερδίζει έδαφος για το ΥΠΕΝ εάν αποφασίσει να αποχωρήσει ο Σκουρλέτης

Ποιος κερδίζει έδαφος για το ΥΠΕΝ εάν αποφασίσει να αποχωρήσει ο Σκουρλέτης
Στο Μαξίμου κάνουν διαρκώς σχεδιασμούς εν όψει ανασχηματισμού και με δεδομένο ότι ο κ. Σκουρλέτης φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει
(Upd) Ο νυν υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης φέρεται ως ο επικρατέστερος σύμφωνα με πληροφορίες του worldenergynews.gr, να διαδεχθεί τον Πάνο Σκουρλέτη στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, εφόσον ο τελευταίος αποφασίσει να αποχωρήσει από την θέση του.
Στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν διαρκώς σχεδιασμούς εν όψει ανασχηματισμού και με δεδομένο ότι ο κ. Σκουρλέτης φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από το υπουργείο.
Μέσα στα φαβορί για την διαδοχή του κ. Σκουρλέτη εφέρετο να είναι και ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Δημήτρης Λιάκος.
Δεν είναι τυχαίο, ότι εσχάτως του ανατέθηκε απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου η διαπραγμάτευση για την πώληση του 66% του ΔΕΣΦΑ με την Αζέρικη Socar και την Ιταλική Snam και οι χειρισμοί του χαρακτηρίζονται ως επιτυχημένοι.
Μία άλλη επιλογή φερόταν να είναι ο νυν πρόεδρος της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, ο οποίος θεωρείται επιτυχημένος στο ρόλο του, αλλά παραμένει αουτσάιντερ.

Αρχική δημοσίευση: 3/11/2016 11:20

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης