Αναλύσεις

Πιτσιόρλας: Ο Τσίπρας ζήτησε επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου για να γυρίσουμε σελίδα

Πιτσιόρλας: Ο Τσίπρας ζήτησε επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου για να γυρίσουμε σελίδα
Το πλεόνασμα του 2016 θα είναι έκπληξη, υποστήριξε ο υφυπουργός Οικονομίας.
Την θέση ότι κατά το σημερινό υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε τις κατευθύνσεις για τις επόμενες κινήσεις και ζήτησε από τους υπουργούς να επιταχύνουν το κυβερνητικό έργο, διατύπωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, Στ. Πιτσιόρλας.
«Ο πρωθυπουργός έδωσε την κατεύθυνση του κυβερνητικού έργου, είπε ότι σύντομα ολοκληρώνεται η αξιολόγηση και ζήτησε επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου για να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε στην ανάπτυξη», είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ. Πιτσιόρλας, ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες.
Ο κ.Πιτσιόρλας είπε ότι όσοι επενδύουν σε διάσπαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχουν καθώς υπάρχει συνοχή, μια και όπως είπε, η συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή είναι καλή.   
Ο υφυπουργός Οικονομίας εκτίμησε ότι τα αποτελέσματα της οικονομίας θα είναι καλά και θα είναι έκπληξη το πλεόνασμα του 2016, ενώ ερωτηθείς για εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει κυβέρνηση είπε ότι τα κόμματα στην αντιπολίτευση λένε υπερβολές.
«Δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να μην το έχει κάνει αυτό, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο κ.Πιτσιόρλας.

Πηγή: www.bankingnews.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης