Αναλύσεις

Φ.Γεννηματά: "Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε 4ο μνημόνιο"

Φ.Γεννηματά:
«Ο κ. Τσίπρας είναι πια το χθες, κανένας δεν υπολογίζει σε αυτόν για το μέλλον του τόπου» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
«Οι εξελίξεις αργά η γρήγορα θα οδηγήσουν στις κάλπες», εκτιμά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στη Real news.
Η κ.Γεννηματά επισημαίνει, πως η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε 4ο μνημόνιο.
«Η κυβέρνηση έπαιξε καθυστέρηση. Χωρίς σχέδιο, κλείστηκε στην άμυνα, δέχτηκε διαρκείς επιθέσεις από τους δανειστές και παραδόθηκε όπως πάντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση δέχεται προνομοθέτηση για το 2019 και το 2020 και ουσιαστικά οδηγεί τη χώρα σε 4ο μνημόνιο και μάλιστα, χωρίς χρηματοδότηση».
Ακόμη, επιμένει στην εθνική συνεννόηση και στον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, με τη συμμετοχή οπωσδήποτε των δυο μεγαλύτερων κομμάτων και τονίζει:    
«Ο κ. Τσίπρας είναι πια το χθες. Κανένας δεν υπολογίζει σε αυτόν για το μέλλον του τόπου».
Τέλος, υπογραμμίζει ότι "τα σύνορά μας, τα σύνορα της ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτα» και εκφράζει την ελπίδα με τις τελευταίες εξελίξεις "οι ευρωπαίοι εταίροι μας να καταλάβουν περισσότερα για την τουρκική προκλητικότητα".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης