Αναλύσεις

Κουμουτσάκος για Καμμένο και ελληνοτουρκικά: Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες ας μιλάει μόνον το ΥΠΕΞ

Κουμουτσάκος για Καμμένο και ελληνοτουρκικά: Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες ας μιλάει μόνον το ΥΠΕΞ
"Καθήκον του ΥΠΕΘΑ είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα και όχι η θορυβώδης επικαιρότητα», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος
Συστάσεις προς τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο απήυθυνε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, ύστερα από τις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας σε σχέση με την τοποθέτηση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlut Cavusoglu.
«Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες ας μιλάει μόνον το ΥΠΕΞ. Καθήκον του ΥΠΕΘΑ είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα και όχι η θορυβώδης επικαιρότητα», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.

Δηλώσεις Λοβέρδου

Εξάλλου, για τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Αμυνας, ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: «Ακριβώς επειδή πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας και υπουργός ο κ. Καμμένος, ανησυχούμε για τα εθνικά μας θέματα».
«Γιατί μόνο ανεύθυνοι και επικίνδυνοι θα επέλεγαν αντί του ενιαίου εσωτερικού μετώπου στα εθνικά θέματα, τον διχασμό και την πόλωση», προσέθεσε ο κ. Λοβέρδος.
Σημειώνεται, ότι ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: "Οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται. Να ξέρει ο κ. Cavusoglu ότι τώρα πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης και ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος που προσχώρησε και στη ΝΔ.
Τώρα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας, ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και υπουργός Άμυνας εγώ. Τώρα τις σημαίες δεν τις παίρνουν οι αέρηδες».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης