Αναλύσεις

Τσακαλώτος: Οι φήμες για τον πρόωρο θάνατο μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές

Τσακαλώτος: Οι φήμες για τον πρόωρο θάνατο μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές
Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στα όσα διακινούνται διαμηνύει ο υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στις αιτιάσεις για τη συμφωνία στο Eurogroup.
Με την φράση του συγγραφέα Μαρκ Τουέιν «οι φήμες για τον πρόωρο θάνατο μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στα επιχειρήματα της ΝΔ περί αφωνίας του μετά τη συμφωνία στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών ο κ.Τσακαλώτος απαντώντας στις αιτιάσεις για τα όσα συμφωνήθηκαν στο Eurogroup, είπε ότι «δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας».
Με την τοποθέτηση αυτή αναφέρεται πως ο κ.Τσακαλώτος ήθελε αφενός να διαψεύσει τα όσα διακινούνται περί δυσαρέσκειας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο του και αφετέρου να στείλει το μήνυμα ότι παραμένει προσηλωμένος στην υλοποίηση των όσων προβλέπει η τελευταία συμφωνία με απώτερο στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ελληνική κοινωνία.
Σημειώνεται πως χθες από τη ΝΔ αναφερόταν ότι «δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα το γεγονός ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος - Χουλιαράκης είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα».
«Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup», ανέφεραν κύκλοι της ΝΔ.
Πάντως το Μέγαρο Μαξίμου επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο εσωτερικό της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως η ΝΔ έχει υποστεί «επικοινωνιακό στραπάτσο».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης