Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Μπακογιάννη: Να ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στις διαπραγματεύσεις - Αντιβαίνει στα ελληνικά συμφέροντα

Μπακογιάννη: Να ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στις διαπραγματεύσεις - Αντιβαίνει στα ελληνικά συμφέροντα
Η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε εξάλλου, ότι απαιτείται σοβαρότητα, αξιοπιστία και αίσθημα ευθύνης
Για ποινικοποίηση στο χάσιμο χρόνου των διαπραγματεύσεων που βαίνουν ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα έκανε λόγο η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στον Ελεύθερο Τύπο, "θα έπρεπε να έχει ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στο κλείσιμο της διαπραγμάτευσης που βαίνει ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα" τονίζοντας παράλληλα, ότι «η κυβέρνηση με την πρακτική της ενθαρρύνει την άποψη ότι το ευρώ είναι "βαρύ" νόμισμα για την Ελλάδα».
Η ίδια συμπλήρωσε: «Eύχομαι και ελπίζω να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, παρά το ότι δεν βλέπω σταθερές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση».
"Aπαιτείται σοβαρότητα, αξιοπιστία και αίσθημα ευθύνης και όχι καουμποϊλίκια και τσαρλατανισμοί, γιατί στο τέλος το "μάρμαρο" το πληρώνουν οι πολίτες» είπε σε άλλο σημείο η κα Μπακογιάννη.
Εκτίμησε δε, ότι ο πρωθυπουργός έχει τρεις επιλογές- ψήφιση νέων μέτρων, εκλογές ή παράταση της διαπραγμάτευσης και επανάληψη του καλοκαιριού του 2015.
Παράλληλα σημείωσε ότι «η συμμετοχή του ΔΝΤ δεν είναι à la carte.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης