Αναλύσεις

Βενιζέλος: "H κυβέρνηση πολλαπλασιάζει το πρόβλημα της χώρας - Αν είχε αίσθημα ευθύνης θα είχαμε εκλογές προχθές"

Βενιζέλος:
"Αυτό το οποίο επείγει αυτήν τη στιγμή, είναι να αποκτήσει η χώρα ρυθμό και στρατηγική, με την κυβέρνηση λοιπόν αυτή και με τη Βουλή αυτήν, αυτό δεν επιτυγχάνεται" τόνισε ο κ.Βενιζέλος
Με την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα θέματα της οικονομίας, πολλαπλασιάζει το πρόβλημα της χώρας - "η κυβέρνηση κυνηγάει την ουρά της και κλείνει- δεν κλείνει την αξιολόγηση" επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τα Ιωάννινα.
Οπως τόνισε ο κ.Βενιζέλος, στο μεταξύ, η πραγματική οικονομία καταρρέει και η χώρα βυθίζεται ξανά στην κρίση.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε την αναγκαιότητα μιας άλλης κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας όλων των δημοκρατικών δυνάμεων ευρωπαϊκού προσανατολισμού, με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
"Με την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα θέματα της οικονομίας, πολλαπλασιάζει το πρόβλημα της χώρας - "η κυβέρνηση κυνηγάει την ουρά της και κλείνει- δεν κλείνει την αξιολόγηση" επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τα Ιωάννινα.
Οπως τόνισε ο κ.Βενιζέλος, στο μεταξύ, η πραγματική οικονομία καταρρέει και η χώρα βυθίζεται ξανά στην κρίση.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε επίσης την αναγκαιότητα μιας άλλης κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας όλων των δημοκρατικών δυνάμεων ευρωπαϊκού προσανατολισμού, με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
"Αυτό το οποίο επείγει αυτήν τη στιγμή, είναι να αποκτήσει η χώρα ρυθμό και στρατηγική. Με την κυβέρνηση λοιπόν αυτή και με τη Βουλή αυτήν, αυτό δεν επιτυγχάνεται.
Έχουμε ανάγκη από μια άλλη κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας όλων των δημοκρατικών δυνάμεων ευρωπαϊκού προσανατολισμού, με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα του και αφού πάει στα μεγέθη που πρέπει να πάει λόγω της βλάβης που έχει προκαλέσει.
Βέβαια δεν αρκεί να έχει η χώρα μία άλλη κυβέρνηση, πρέπει η κυβέρνηση αυτή να εφαρμόσει τη μόνη υπεύθυνη και εφικτή εθνική στρατηγική, εκείνη που εμείς χαράξαμε και έχει αποδειχθεί ότι, είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει τη χώρα, από την περιδίνηση".
Σχετικά με το αν η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές απάντησε:
"Το να ζητάει κανείς εκλογές, όταν σε ένα κοινοβουλευτικό σύστημα τις εκλογές τις καθορίζει η κυβέρνηση στην πραγματικότητα, είναι λίγο μάταιο.
Αν είχε αίσθηση ευθύνης ο κ. Τσίπρας, θα είχαμε κάνει εκλογές από προχθές".


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης