Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Συνάντηση Τσίπρα - Canete για τις επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας

Συνάντηση Τσίπρα - Canete για τις επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας
Aύριο Παρασκευή 20/1/2017 ο Canete θα μιλήσει στη Βουλή στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Προστασίας του Περιβάλλοντος,
Οι επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας βρίσκονται στην ατζέντα της συνάντησης του  πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Επίτροπο Ενέργειας, Miguel Arias Canete θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19/1/2017 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Επίτροπος Ενέργειας πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκη ενώ το βράδυ θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.
Σήμερα το απόγευμα ο Επίτροπος θα έχει επαφές με φορείς που δραστηριοποιούνται τόσο στον τομέα του περιβάλλοντος όσο και της ενέργειας ενώ αύριο Παρασκευή 20/1/2017 ο Canete θα μιλήσει στη Βουλή στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Προστασίας του Περιβάλλοντος, πριν αναχωρήσει από την Αθήνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκης σε συνέντευξη του στο Κόκκινο είχε κάνει λόγο για μεγάλες επενδύσεις ύψους 1 δις ευρώ στην αιολική ενέργεια τα επόμενα χρόνια ενώ είχε προαναγγείλει επενδύσεις και στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης