Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Επιστρέφει στις φυλακές ο Φλώρος ( Energa) μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών

Επιστρέφει στις φυλακές ο Φλώρος ( Energa) μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών

Στις φυλακές Χαλκίδας επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος μετά την εκ νέου σύλληψή του χθες (31/8) στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας με διαδικασίες εξπρές έκανε δεκτή την έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης που άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Σοφουλάκης   
(Upd2) Στις φυλακές Χαλκίδας επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος μετά την εκ νέου σύλληψή του χθες (31/8) στο σπίτι του στη Γλυφάδα
Ο Φλώρος κρατήθηκε χθες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών οπότε και θα οδηγηθεί στις φυλακές Χαλκίδας όπου εξέτιε ποινή 21 χρόνων για το σκάνδαλο της Energa, πριν αποφυλακιστεί σκανδαλωδώς πριν από μία εβδομάδα.
Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τον Φλώρο καθώς υπήρχε έκδηλη ανησυχία ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών να ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισής του. Είχε δηλώσει κατοικία στα Βόρεια Προάστια και εντοπίστηκε σε οικία φίλης του στην Γλυφάδα.
Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας με διαδικασίες εξπρές έκανε δεκτή λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την έφεση που άσκησε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λ. Σοφουλάκης.
Με το διατακτικό του βουλεύματος ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του. Αμέσως ο κ.Σοφουλάκης διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη.
Η ελληνική δικαιοσύνη. ενήργησε ταχύτατα καθώς μέσα σε μία μόλις ημέρα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης παρήγγειλε να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεσης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης την άσκησε και αυθημερόν συνεκλήθη το συμβούλιο για να βγάλει απόφαση.
Πηγη:
www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης