Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Τα Σωματεία ΔΕΗ Μεγαλόπολης για τις επισκέψεις των επίδοξων αγοραστών

Τα Σωματεία ΔΕΗ Μεγαλόπολης για τις επισκέψεις των επίδοξων αγοραστών

«Όσοι εργάζονται για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και τη διάλυση της ΔΕΗ θα βρίσκουν απέναντί τους, τους εργαζόμενους που αγωνίζονται για να προστατέψουν τα συμφέροντα της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση

Συνεχίζεται ο αγώνας των σωματείων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης με αφορμή τις επισκέψεις εκπροσώπων εταιρειών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσουν τις Μονάδες και τα ορυχεία της «Λιγνιτικής Μεγαλόπολης ΑΕ».

Παράλληλα, εξέδωσαν δελτίο Τύπου για  τον «Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε.» τον «συνάδελφο» Βασίλη ΒΑΣΙΛΟΠΟΛΥΛΟ!».

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη»… «Οὕτω γὰρ ἔχει, ὦ ἄνδρες Ἀθηναῖοι, τῇ ἀληθείᾳ οὗ ἄν τις ἑαυτὸν τάξῃ ἡγησάμενος βέλτιστων είναι ἢ ὑπ' ἄρχοντος ταχθῇ, ἐνταῦθα δεῖ, ὡς ἐμοὶ δοκεῖ, μένοντα κινδυνεύειν, μηδὲν ὑπολογιζόμενον μήτε θάνατον μήτε ἄλλο μηδὲν πρὸ τοῦ αἰσχροῦ».  (Πλάτων, Απολογία Σωκράτους).

Τα Σωματεία της ΔΕΗ Μεγαλόπολης συνεχίζουν τον αγώνα τους με κινητοποίηση τις μέρες επίσκεψης εκπροσώπων των εταιρειών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσουν τις Μονάδες και τα ορυχεία της «Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε.» για να ακυρωθεί στην πράξη ο Νόμος 4533/18 που οδηγεί στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Είναι δίκαιο και θα το κάνουμε πράξη.

Η Διοίκηση της ΔΕΗ και οι διορισμένοι από τον «ηγέτη» της πρόθυμοι «συνάδελφοι» στα Δ.Σ. των δύο θυγατρικών λειτουργούν ως «Δούρειοι Ίπποι» και έχουν το δικό τους «δίκαιο»…. και κάνουν πράξη το ξεπούλημα της ΔΕΗ, του Λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης και την υπονόμευση των εργασιακών μας συμφερόντων.

Προχθές το απόγευμα ο διορισμένος «συνάδελφος» Διευθύνων Σύμβουλος της «Λιγνιτικής Μελίτης Α.Ε.»  Κυριάκος ΜΑΓΓΟΣ ολοκλήρωσε τον κύκλο των ξεναγήσεων των υποψήφιων αγοραστών, βάζοντας στις εγκαταστάσεις της Μονάδας τους επίδοξους αγοραστές απόγευμα με την συνοδεία των δυνάμεων καταστολής με μια Διμοιρία ΜΑΤ μετά από τις κινητοποιήσεις που είχαν πραγματοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες οι εργαζόμενοι.

Ο «συνάδελφος» ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ επέλεξε μια άλλη «πρακτική»….

Χθες το απόγευμα ξενάγησε εκπρόσωπο ενδιαφερόμενης εταιρείας στην 4η Μονάδα της Μεγαλόπολης και τον παρουσίασε στον κεντρικό θάλαμο ελέγχου ως συγγενικό του πρόσωπο !!!

Ο κατήφορος τους συνεχίζεται…

Έχουν τάξει τους εαυτούς τους στις επιταγές των δανειστών και της κυβέρνησης εκτελώντας πειθήνια τις εντολές τους για να κάνουν πράξη το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ.

Όσοι εργάζονται για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και τη διάλυση της ΔΕΗ θα βρίσκουν απέναντί τους, τους εργαζόμενους που αγωνίζονται για να προστατέψουν τα συμφέροντα της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού

 

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης