Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Η Eco Ηealth στην Ελλάδα - Στο επίκεντρο η βιολογική επεξεργασία του νερού

Η Eco Ηealth στην Ελλάδα - Στο επίκεντρο η βιολογική επεξεργασία του νερού
Επιπλέον, συναντούμε πολλές περιπτώσεις όπου τα λύματα έρχονται στην επιφάνεια ή σε γειτονικές κατοικίες και υπόγειους χώρους, προκαλώντας εστίες μόλυνσης και δυσοσμία
Το νερό είναι ένας από τους σημαντικότερους φυσικούς πόρους στον Πλανήτη μας. Τα τελευταία χρόνια οι επιφανειακοί υδάτινοι πόροι, οι θάλασσες, τα ποτάμια και οι λίμνες επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από την συνεχόμενη μόλυνση λόγω της έλλειψης αποχετευτικών δικτύων.
Η διαδικασία Eco Tech είναι ένας πολύ απλός τρόπος επεξεργασίας λυμάτων, χρησιμοποιώντας μη τοξικά οργανικά αντιδραστήρια που εξάγονται από τα φυτά, για να επιστρέψει το μαύρο νερό εκπληκτικά γρήγορα σε πόσιμο νερό.


Η Eco Health είναι καταχωρημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρέχοντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για την εξάλειψη των ανθρωπογενών ρύπων που επηρεάζουν το περιβάλλον.
Μετά τη διήθηση, το νερό είναι άοσμο, απαλλαγμένο από επιβλαβή βακτήρια και είναι απόλυτα 100% ασφαλές για κατανάλωση.
Παράλληλα, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό συστημάτων αποχετεύσεων, προσφέροντας οικολογική προστασία χωρίς την χρήση ανόργανων χημικών.


Επιπλέον, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιομηχανίες είναι τα απόβλητα των υπονόμων με το Powder Lime χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση όλων αυτών των ουσιών.
Ειδικότερα, το Ecoclean- 2300 είναι ένα μοναδικό σκεύασμα επεξεργασίας νερού και ένας συνδυασμός βοτανικών εκχυλισμάτων με αποδεδειγμένες δυνατότητες καθαρισμού του νερού.
Το συγκεκριμένο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους δευτερεύοντες σκοπούς όπως το πλύσιμο των οχημάτων και των δαπέδων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης