Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Απειλές από Τούρκους χάκερ για συνέχιση των κυβερνοεπιθέσεων

Απειλές από Τούρκους χάκερ για συνέχιση των κυβερνοεπιθέσεων
"Θα δώσουμε στη δημοσιότητα στοιχεία του ελληνικού ΥΠΕΞ" υποστηρίζουν
Τούρκοι χάκερ: Θα συνεχίσουμε τις κυβερνοεπιθέσεις - Θα δώσουμε στη δημοσιότητα στοιχεία του ελληνικού ΥΠΕΞ.
Απειλές ότι θα προχωρήσουν σε νέες επιθέσεις το επόμενο διάστημα εκτόξευσαν οι Τούρκοι χάκερ που ευθύνονται για τις κυβερνοεπιθέσεις σε ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων η σελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησαν στον ΣΚΑΙ και στον Μανώλη Κωστίδη οι Τούρκοι δεν διστάζουν να απειλήσουν ακόμη και με διαρροή στοιχείων του υπουργείου Εξωτερικών, τα οποία, όπως ισχυρίσθηκαν έχουν περιέλθει στην κατοχή τους.
Η συνέντευξη έγινε σε γραφείο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης με τους χάκερ που αυτοαποκαλούνται "Πολεμιστές του Διαδικτύου", να ισχυρίζονται ότι αιτία των επιθέσεων που έχουν εξαπολύσει είναι "οι άδικες αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης για τα οκτώ μέλη της FETO" - τους οκτώ εκζητούμενους ως πραξικοπηματίες, αξιωματικούς.
Οι χάκερ τονίζουν μεταξύ άλλων πως "μπορούν να κατεβάσουν" σελίδες ελληνικών φορέων και οργανισμών και αυτό θα εξαρτηθεί το επόμενο διάστημα "από τις αποφάσεις σχετικά με τους γκιουλενιστές".
Μάλιστα, απάντησαν ότι η ομάδα τους αριθμεί "χιλιάδες μέλη".
Οι χάκερ, 35άρηδες στην πλειονότητά τους εστίασαν στην υπόθεση των οκτώ αξιωματικών που εκζητούνται από την Τουρκία ως πραξικοπηματίες.

Πηγή: www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης