Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Νίκος Μακρόπουλος: Θα Αποζημιώσουμε δίκαια και γρήγορα την SUNLIGHT

Νίκος Μακρόπουλος: Θα Αποζημιώσουμε δίκαια και γρήγορα την SUNLIGHT
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στις εγκαταστάσεις της SUNLIGHT κατέφθασε ήδη κλιμάκιο πραγματογνωμόνων
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Νίκο Μακρόπουλο, της εταιρίας που αποτελεί τον δεύτερο σε μέγεθος συνασφαλιστη της SUNLIGHT, με ποσοστό 20%. 
Μιλώντας στο Bankingnews ο κ. Μακρόπουλος υπογράμμισε: «H ζημία που υπέστη στις εγκαταστάσεις της η SUNLIGHT, είναι από τις μεγαλύτερες που ιστορικά έχει αντιμετωπίσει η ελληνική ασφαλιστική αγορά, αφού το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο ανέρχεται στα 158 εκ. ευρώ και παράλληλα η επιχείρηση είναι ασφαλισμένη και με σημαντικά κεφάλαια για την απώλεια κερδών, που ενεργοποιούνται σε περίπτωση – όπως η παρούσα – παρατεταμένης διακοπής των εργασιών της. Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, που διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην ασφάλιση μεγάλων παραγωγικών μονάδων, καθώς και ένα σημαντικό πελατολόγιο βιομηχανικών κινδύνων, μαζί με τους συνασφαλιστές και την leader ασφαλιστική ERGO θα προβεί ταχύτατα και δίκαια σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου η SUNLIGHT να επαναλειτουργήσει το ταχύτερο δυνατόν».
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στις εγκαταστάσεις της SUNLIGHT κατέφθασε ήδη κλιμάκιο πραγματογνωμόνων, προκειμένου να διενεργήσει τους αρχικούς επιτόπιους ελέγχους. Μέχρι στιγμής όμως, λόγω της επικινδυνότητας, δεν κατέστη δυνατή η είσοδός τους στους χώρους που επλήγησαν.

Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης