Αναλύσεις

Νέα πρόκληση από τον σύμβουλο του Erdogan: Πόλεμος με την Ελλάδα θα ήταν σαν ένας ενήλικας να χτυπά ένα μωρό

Νέα πρόκληση από τον σύμβουλο του Erdogan: Πόλεμος με την Ελλάδα θα ήταν σαν ένας ενήλικας να χτυπά ένα μωρό
Μαζέψαμε όλες τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες και στείλαμε βίντεο στην ελληνική κυβέρνηση είπε ο Yigit Bulut
Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίζεται για ακόμα μια φορά ο Yigit Bulut, σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan, ο οποίος υποστήριξε ότι θα ήταν ντροπή για την Τουρκία να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα, καθώς θα ήταν σαν ένας ενήλικας να χτυπά ένα μωρό στην κούνια.
Μάλιστα ο Bulut επανέλαβε τους ισχυρισμούς της Άγκυρας ότι ο τουρκικός στρατός κατέβασε την ελληνική σημαία από όλες τις αμφισβητούμενες βραχονησίδες στο Αιγαίο, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι η Τουρκία έστειλε το σχετικό βίντεο στην ελληνική κυβέρνηση.

«Θα ήταν ντροπή για εμάς να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα για τεχνικούς λόγους.
Θα ήταν σαν ένας ενήλικος να χτυπάει ένα μωρό στην κούνια, αν εξετάσει κανείς το συσχετισμό δυνάμεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία» υποστήριξε ο Bulut μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.
Ο Bulut συνέχισε με τον ίδιο εριστικό τόνο, υποστηρίζοντας πως ο τουρκικός στρατός μάζεψε σε ένα βράδυ όλες τις ελληνικές σημαίες από τις αμφισβητούμενες βραχονησίδες στο Αιγαίο και έστειλε το σχετικό βίντεο με τη μυστική επιχείρηση στην ελληνική κυβέρνηση.
Επιπλέον, κατηγόρησε υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης ότι είναι αντι – ισλαμιστές και εχθρικοί απέναντι στην Τουρκία, προειδοποιώντας πως η Ελλάδα θα πληρώσει βαρύ τίμημα, εάν δεν αλλάξουν τη συμπεριφορά τους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης